horoskop
pixbay
XMA Header Image Dnevni horoskop za 18. februar 2020. || Alo.rs youtube.com

OVAN

POSAO: Danas postoji velika verovatnoća da ćete dobiti priliku da počnete da ostvarujete I dodatnu zaradu što če vam dobro doći. Prihvatite ponudu.
LJUBAV: Vašem partner je potrebna vaša podrška jer se ne oseća baš najbolje, vi ćete to osetiti I potpuno ćete se posvetiti voljenoj osobi pa ćete zajedno ušivati u današnjem danu.
ZDRAVLJE: Moguće je da će višak kilograma početi da vam stvara zdravstvene probleme. Vreme je da se aktivirate I poradite na svom zdravlju I vitalnosti.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

BIK

POSAO: Danas može doči do toga da če neko testirati vase znanje I sposobnosti. Budite samouvereni I postići ćete veliki uspeh.
LJUBAV: Odnos izmedju vas I partnera je napet I takav če biti tokom celog dana. Oboje ste u polju inata I ne želite da porazgovarate.
ZDRAVLJE: Možete da očekujete manje poteškoće kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite vašeg lekara radi redovne kontrole kako biste počeli sa rešavanjem problema na vreme.

BLIZANCI

POSAO: Danas ćete se posvetiti pomoći drugima. Vaše poslovno polje je stabilno, pa imate vremena da pomognete onima kojima je pomoć potrebno što će veoma pozitivno uticati na vas.
LJUBAV: Tokom celog dana ćete imati nesuglasice sa partnerom jer vas opterećuje nekim temama iz prošlosti. Partner želi da vam nabije osećaj krivice.
ZDRAVLJE: Moguće su manji zdravstveni problemi ove nedelje usled simptoma koje ste zanemarivali. Ne bi bilo loše da posetite svog izabranog lekara.

RAK

POSAO: Pred vama je odličan dan na poslovnom polju. Danas ćete sklopiti važna poslovna poznanstva koja će vam pomoći u daljem razvoju karijere.
LJUBAV: Emotivno ste veoma ranjivi i preosetljivi tako da je najbolje da ovaj dan provedete sami sa sobom jer voljena osoba ne razume vase trenutno stanje.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi. Pred vama je jako povoljan dan tokom kojeg ćete biti veoma zadovoljni. U narednom periodu proverite očni pritisak.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Možete da se nadate povoljnoj atmosferi na ovom polju. Posao obavljate sa lakoćom, a radna atmosfera je veoma pozitivna što vam baš odgovara.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji je veoma povoljan za komunikaciju sa osobom koja vam se dugo potajno sviđa. Danas je dan kada treba da joj se obratite.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor od svega jer imate manjak energije. Probajte da provedete više vremena sa porodicom jer će vam to prijati.

DEVICA

POSAO: Potreban vam je odmor od posla jer svoje poslovne obaveze obavljate bezvoljno I rutniski. Nemate nikakve posebne promene na polju posla.
LJUBAV: Danas je idealan dan da vi i partner pronađete kompromisno rešenje po pitanju problema koji vas već dugo vreme muči. Porazgovarajte.
ZDRAVLJE: Pod velikim ste stresom što može dovesti do ubrzanog rada srca I kardiovaskularnih problema. Počnite da mislite više o svom zdravlju.

VAGA

POSAO: Razmišljate o promeni posla jer smatrate da vredite mnogo više nego što vaši naređeni primećuju. Nemojte donositi ishitrene odluke, ovo vam nije period za promenu.
LJUBAV: Moguće je da ćete danas upoznati osobu sa kojom bi mogli da uđete u ozbiljnu vezu. Uđite otvorenog srca u taj odnos i budite iskreni jer gradite važne temelje za svoju budućnost.
ZDRAVLJE: Ženski pripadnici ovog znaka bi trebalo da obave redovan ginekološki pregled jer osećaju bolove u donjem delu stomaka. Osim toga zdravlje je stabilno.

horoskop, devojka

printscreen

Foto: printscreen

ŠKORPIJA

POSAO: Stresan dan na polju posla za vas. Osećaćete da vam ništa ne ide od ruke, ali će se do kraja radnog dana situacija popraviti.
LJUBAV: Partner vas ne razume i ne shvata zašto ste ljuti. Objasnite mu da niste ljuti na njega da ne bi došlo do većeg konflikta.
ZDRAVLJE: Odlićnog ste zdravstvenog stanja samo ste dosta razdražljivi. Suočite se sa stvarima koje vas muče, ne potiskujte ih da ne bi pogoršali situaciju.

STRELAC

POSAO: Osećaćete da vam kontrola na poslu izmiče iz ruku što vam stvara veliku napetost. Pokušajte da se smirite I bolje se organizujete pa će se I situacija popraviti.
LJUBAV: Na polju ljubavi vas sve guši I ljubomorno čuvate svoju slobodu koja vam je u ovom trenutku preko potrebna. Danas ste sposobni samo za neobavezan flert.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas pa bi trebalo da potrošite taj višak energije koji imate na neki sport I problem će se rešiti.

JARAC

POSAO: Moguće je da će vam danas biti ponuđena neka bolja pozicija, ali vi oklevate da je prihvatite jer volite svoje radno okruženje. Iskoristite ono što vam se nudi.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom sa kojom dugo flertujete, pa je vrlo moguće da ćete se danas naći u zajedničkom društvu što vodi do trenutka kada ćete ostati sami I porazgovarati.
ZDRAVLJE: Moguči su problemi sa organima za disanje. Skloni ste virusnim infekcijama pa poradite malo na svom imunitetu.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Veoma vam je važan utisak koji ostavljate na poslu pa se mnogo trudite. Nemojte dozvoliti da neko vaš trud shvati kao ulizivanje jer vi niste takvi.
LJUBAV: Pred vama je period sudbinskih promena I dogadjaće vam se stvari o kojima niste ni sanjali. Na ruševinama starih odnosa ćete graditi nove.
ZDRAVLJE: Nemate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Mogući su problemi sa ledjima i bolovi u mišićima.

RIBE

POSAO: Danas vam je dobar dan na poslu. Osećaćete se zadovoljno jer ste stigli da završite sve obaveze I pre nego što je to trebalo pa ćete imati više slobodnog vremena.
LJUBAV: Vrlo je moguće da ćete ući u tajnu aferu iako imate stalnog partnera. Vaš partner u ovom trenutku ne zadovoljava sve vase potrebe, a vama prija malo avanture.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom jer se slabo krećete. Trebalo bi više da šetate I provodite vreme u prirodi.