More, odmor, letovanje, Jadransko more
Alo!/A. K.
Finska zastava

Profimedia

Finska zastava, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

 

Pokrenuli su zanimljiv projekat koji se zove "Rent a Finn", ili "Iznajmi Finca", koji će pomoći turistima i gostima da uz lokalnog vodiča na pravi način otkriju definiciju sreće u Finskoj.

- Naša tajna je u prirodi, bukvalno. Kada drugi idu na terapiju, Finci obuju gumene čizme i odu pravo u šumu. Sada svi imaju šansu da uče od najboljih. Osmoro običnih Finaca prijavili su se da budu vodiči za sreću i da sa vama podele svoju povezanost sa prirodom. Nađite svoju sreću, iznajmite svog Finca - piše na sajtu Renafinn.com.

Preporučujemo i ovo:

 

 Do 14. aprila 2019. godine na ovom sajtu (Renafinn.com) svi zainteresovani mogu da se prijave, a među njima će kasnije domaćini izabrati goste.

Svako ko bude izabran imaće priliku da besplatno provede tri dana u Finskoj, da spava kod svog domaćina-vodiča i da uživa u istinskoj sreći. Među domaćinima je, na primer, i gradonačelnik Rovanijemija u Laponiji, koji želi da sa posetiocima podeli radost leta u svojoj kolibi, gde će peći roštilj, ići na veslanje i igraće finsku igru mölkky.

 

Engleski jezik uslov za prijavu

Jedan od preduslova za prijavu jeste dobro znanje engleskog jezika, kao i izražena komunikativnost i društvenost. Potrebno je da se predstavite u trominutnom video-snimku, gde ćete i objasniti povezanost sa prirodom i zašto želite da posetite Finsku. Neophodno je još da popunite formular na Rennafinn.com.