PRATIO SAM SVOJU 28 GODINA MLAĐU ŽENU, A ONDA SAM SE ZALEDIO Lagano je otišla sa kolegom, ali sam samo zbog ovoga i dalje sa njom!

Stariji muškarac primetio je da se njegova 28 godina mlađa supruga distancirala i sve češće izlazi iz kuće. Počela je da se ponaša kao da ima 18 godina, a on ju je jednom prilikom pratio.

Seks, ljubavnica, kancelarija, ljubavnici, sado mazo
Seks, ljubavnica, kancelarija, ljubavnici, sado mazo, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ništa ga nije moglo pripremiti na ono što je zatekao, a sve je ispričao stručnjaku Deidre Sanders.

 

"Jednom sam pratio svoju suprugu kada mi je rekla da ostaje duže na poslu i ugledao sam je kako se nalazi s ljubavnikom. Imamo dvoje dece koju obožavam i ne znam šta da radim. Meni su 62, a ženi 34 godine. Upoznali smo se dok sam radio na Dalekom Istoku. Moja žena je s Filipina. Venčali smo se i preselili u Veliku Britaniju pre pet godina. Dobili smo sina i sve je funkcioniralo savršeno. Onda se moja supruga našla sa svojim mladim prijateljicama iz zemlje i većina njih se razvela ili ostavila svoje partnere. One su promenile njeno ponašanje prema meni. Od tada je izgubila nit i čini se kao da želi da opet ima 18 godina. Izlazi često i pleše do jutra. Razgovarao sam s njom i odlučili smo da napravimo još jedno dete. Zahladila je odnose sa mnom i rekla mi kako više nikada ne želi da ima seks", rekao je muškarac i dodao:

 

"Smršala je dva konfekcijska broja i počela svakodnevno da ide u teretanu. Bio sam uveren da je našla ljubavnika. Ona je inače medicinska sestra i jednom mi je rekla kako će svake nedelje raditi jednu noć više, ali bilo mi je to sumnjivo pa sam je pratio. Odvezla se do parkirališta ispred bolnice, ali onda se prebacila u drugi automobil. Brzo su nestali, ali uspeo sam da vidim da je za volanom bio muškarac. Pitao sam je o tome, ali mi je rekla da je to bio jedan kolega. Ona je jako lepa žena i znam da se s nekim viđa. Stalno je na telefonu i skriva ga da ja ne bi video s kim razgovara. Kaže da me voli, ali da više nije zaljubljena u mene, da smo u braku samo na papiru, ali da je tako bolje za dobrobit naše dece. Osećam se kao smeće i pitam se vredi li. Rekao sam joj da nikad neću otići jer obožavam svoju decu, ali šta da radim?"

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav, Foto: Shutterstock, ilustracija

Deidre odgovara:

"Naravno da se osećaš povređeno i odbačeno – ali proganjanje i igranje detektiva teško da će ti pomoći da spasiš brak. Ako te supruga vara, ona greši, ali veće su šanse da ćeš spasiti brak ako preuzmeš deo odgovornosti za stanje do kog ste se doveli. Reci joj da izabere i neka bude iskrena s tobom. Pitaj gde je pošlo po zlu i šta da promeniš da imate normalan brak. Predloži joj da pokušate, čak i ako je to samo za dobrobit dece."

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

 • Korisnik: VladimirR
  29/10/2018 - 20:40
  Tip se neodgovorno ponašao kada je uzimao 28 godina mlađu za ženu i sada je došlo to na naplatu.
 • Korisnik: Tneva
  28/10/2018 - 01:43
  Pa naravno da ce je smoriti brak sa covekom od 64 godine, alooooo ona ima 34, ti si za nju sada deda... Iako ne citas ovo, opet kazem, smorio si je i to je to vozdra prijatelju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi