seks, loš seks, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

seks, loš seks, raskid, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnoge žene nemaju hrabrosti o tome da pričaju, ali ova supruga je probila led i podelila svoje iskustvo. Muževi su uvek spremni na se*s, a kada njihove žene nisu, onda dolazi do problema, koji može da eskalira i čak da dovede do razvoda. 

- Imam dete od tri godine i još jedno na putu. Posle prvog deteta sam odlučila da pijem pilule za kontracepciju, ali sam kao nus pojavu imala ozbiljan višak kilograma koji je počeo da utiče na moje celokupno zdravlje.

Pročitajte još:

Moj muž je izričito odbijao da koristi kondom, ali je istovremeno očekivao da ja, ne znam kako, budem zaštićena. I tako, sada sam trudna i muka mi je više od tog se*sa. Ispostavlja se da mi je samo ogromna smetnja u životu.

Već mi je dovoljno naporno. Sama se brinem o našem sinu i sređujem našu kuću, a tu nema prostora ni za trunčicu odmora. Moj suprug to, naravno, ne primećuje. Ali je zato uvek spreman za seks. Čak ga nije briga ni što sam trudna. Običan egoista - ispričala je jedna žena.

Komentari (4)

XXL

09.11.2018 18:30

Valjda je znala za koga se udaje, a sebe može na više načina da zaštiti od neželjene trudnoće AKO bar jednom u životu poseti i posavetuje se sa - ginekologom.

Hshs

10.11.2018 12:33

@XXL - Pa sto se zenio ako ne moze da ima redovan sex?

Smilja

10.11.2018 12:44

@XXL - A sto jednostavno on ako mu je toliko vazan s... Ne nade sa strane da se istresa. Nego ona da se truje kontracepcijama... Nijedne kontracepcije nisu zdrave za zenu ni decu koja se po prekidu radaju... Glupi muskarci tesko im da se obezbede...

mimi

10.11.2018 14:20

Covek se razlikuje od zivotinje.Zivotinje imaju empatiju, nece nauditi slabijem i bolesnom....