Vedrana Rudan obožava srpske čokoladice
Marko Đoković
Vedrana Rudan obožava srpske čokoladice

Marko Đoković

Vedrana Rudan, Foto: Marko Đoković

Rudan, koja na ovom polju ima iskustva jer se udavala čak četiri puta, je u svom prepoznatljivom i duhovitom stilu rešila da pomogne devojkama i ženama koje su u potrazi za onim pravim.

Duhovite savete je objavila na svom portalu Rudan.info.

Za početak, kaže da je caka u tome da pravog muža može da pronađe samo udata žena i da devojke greše u tome što pokušavaju da "komad za sebe" nađu iz prve. Prema njenim rečima svi oni su "ili oženjeni ili pe*eri" i nijedan ne pada na neudate jer kod kuće već imaju ženu i decu.

"Mlada cura želi brak i bebu i pelene i noćno vrištanje, od nje treba bežati brže nego od vlastite dece", kaže Rudan.

Dakle, prvo pravilo bi bilo da devojke moraju da se udaju pre nego što nađu muža.

"Kad ga zgrabite, kao udata žena moći ćete birati jer ne šaljete okolo poziv očajnice, tražim muško, muško mi dajte, muža oću, obrađujte ga polako. U svakoj hotelskoj, motelskoj ili nekoj trećoj sobi dajte sve od sebe. Ponekad ne dajte nego mu kukajte, vaš je život dolina suza, niste vi znale dok njega niste upoznale što je seks, baš vam je žao što se morate na brzinu obući i otići mužu...", savetuje Rudan u svom prepoznatljivom stilu.

Književnica dalje kaže da u jednom trenutku mora da dođe do tog neprijatnog razgovora između udate žene i muškarca koji je, takođe u braku, i da tom prilikom ženi oči moraju da budu pune suza. Da sve tako izgleda, Rudan preporučuje i korišćenje veštačkih suza.

"Ovo ne može trajati doveka. Osećam kako se zaljubljujem u tebe, a ja sam ipak udata žena". Nikad i nikad i nikad ne spominjite da je on oženjen i da ima dvoje dece. To mora biti njegov problem", kaže Rudan.

Potom sledi poljubac posle koga žena treba da nestane...

"Ako ne nazove u roku od sedam dana, sve zaboravite i krenite u novi lov. Ako nazove…", kaže spisateljica i iznosi zaključak na sebi svojstven način:

"Želim reći. Mlade ste, lepe ste, obrazovane ste, pametne ste, koji će vam ku*ac muž, muškarac u punoj snazi i lepoti? Nađite nekog nonića koji će moći platiti vaše lude snove, haljine, cipele, torbe i putovanja. Pre nego mu se nasmešite svakako proveriti sve njegove vlasničke listove. Nakon mesec ili tri ubaciti mu u čaj od lipe tri vijagre, oporuku neka vam sastavi ljubavnik. Muškarci, pravi muškarci, oženjeni muškarci, uspešni muškarci, potpuno su ludi samo za udovicama. Njihov status sve govori: udaju neću, samo ud hoću! Kužite, cure? Idealan muškarac je mrtav muškarac", završava u svom Vedrana Rudan u svom stilu.

Komentari (1)

sve

29.08.2017 14:55

Dok je imala šta da kaže i bila je zanimljiva, sada je već prevršila meru i postaje naporna..