Antonina Petković
Promo
Jovana Daćović

Promo

Jovana Daćović, Foto: Promo

Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki sa više od sedamsto hiljada pratilaca, Jana Dačović, pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene.

Naime, ova veoma popularna dvadesetgodišnjakinja, koja je nedavno potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc. izabrana je za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019 izbora za Srbiju. Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu EML 2019.

- Presrećna sam što sam od strane Elite Model Look-a izabrana za prvu nacionalnu influenser pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Youtube kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce - izjavila je Jana Dačović.

Antonina Petković

Promo

Antonina Petković, Foto: Promo

Iz iste modne agencije još jedna Srpkinja, koja je već svetski poznata - Antonina Petković, među ozbiljnom konkurencijom top modela izabrana je da bude naslovno lice na jednom novom parfemu poznatog modnog brenda. Mlada Čačanka svojom harizmom osvojila je velike simpatije ovog čuvenog španskog modnog mogula, koji je bez puno predomišljanja angažovao Antoninu za promotivno lice svoje modne imperije.

- Velika je čast sarađivati sa najvećim modnim imenima, kao što je Paco Rabanne. Polako ostvarujem sve svoje snove i poslovne planove. Zato pozivam mladiće i devojke iz naše lepe zemlje da iskoriste šansu i da se prijave i dođu na veliki kasting Elite Model Look za 2019. godinu, koji će se održati 9. juna u Beogradu – poručila je Antonina.