Aleksandra, Jovana i Nevena
Srđan Petrović
Jovana Živković

Srđan Petrović

Jovana Živković, Foto: Srđan Petrović

Nacionalni izbor za mis u ovoj kategoriji, kao i prošle godine održan je u Valjevu u organizaciji agencije „Novo lice“, a tri pobednice, izabrane u konkurenciji 14 devojaka iz cele Srbije, u septembru će putovati na internacionalne izbore u Kini, Gruziji i Bugarskoj, gde će se, u zavisnosti od vrste takmičenja, naći u društvu više od 80 modela sa svih kontinenata.

Po izboru žirija, „Miss Model Srbije“ postala je Beograđanka Jovana Živković (23), koja se sedam godina bavi modelingom, a u karijeri već ima jednu titulu, kao „Miss Fashion TV“ pre dve godine na Kipru. Uspeh će pokušati da ponovi i na svetskom izboru za „Miss Model“ u Kini, koji se održava skoro četiri decenije u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Aleksandra, Jovana i Nevena

Srđan Petrović

Aleksandra, Jovana i Nevena, Foto: Srđan Petrović

Odlična učenica Valjevske gimnazije Nevena Brdarić (17), pak, biće predstavnica Srbije na izboru za „Miss Planet“ u Gruziji, dok je Šapčanka Aleksandra Lalović (19) ponela lentu „Miss Super Model Universe“ i takmičiće se u Bugarskoj, na svetskom izboru mladih foto-modela do 20 godina.

Internacionalna licenca „Miss Model of the World“ je svetsko takmičenje lepote u više zemalja sveta i više kategorija u kojem su zastupljeni foto-modeli iz preko 60 država.

Komentari (2)

sudija

13.06.2016 10:45

Ne znas koja gadnija..

slavica

13.06.2016 12:23

ove veze nemaju sa lepotom na svetskom nivou....platile