Kad Entoni Borden to ne jede, nemojte ni vi

alo | Saveti 2016-09-05 11:43:10 2016-09-05 11:43:10

Poznati kuvar Entoni Borden poznat je po tome što putuje po celom svetu i ne libi se da proba specijalitete koji neke dovode do užasa. Ipak, neke stvari nikada ne jede, a objašnjava i zašto.

Profimedia

Iako je u slast pojeo oči foke na Arktiku autor emisije "Bez rezervacije" (No Reservation) Antoni Borden u emisiji "Bon Apetit" konačno je obelodanio šta nikada ne jede.

Kako je rekao nikada više neće jesti fermentisnao meso ajkule sa Islanda, rektum namibijskog nosoroga i hranu u avionima.

- Ne znam čoveka koji je uživao u hrani iz aviona, čak i u onoj najboljoj. U avionima jedemo iz čiste dosade. Nikada ne jedem tokom leta i više volim da na odredište doputujem gladan", kaže Borden.

On tvrdi da ne jede čak ni na onim najdužim letovima Njujork-Tokio ili Njujork-Novi Zeland.

- Tada naručim samo sir i dosta alkohola - iskren je Borden, poznat i po svom hedonističkom životu.

Expand player
Pogledajte više