Policajci u šoku gledali auto koji im prilazi, zaustavili ga, ali zbog onoga što je vozio na krovu nisu znali šta da mu rade! (VIDEO)

BBC; D.K. | Saveti 2019-08-31 18:24:50 2019-08-31 18:24:50

Prizor koji se ukazao pred očima policajaca iz Velsa svakako se može nazvati nesvakidašnjim! Jer, da neko prevozi automobil na krovu automobila do sada još nisu videli. Vozača su odmah isključili iz saobraćaja, piše BBC.

Za volanom je sedeo 51-godišnji Glyndwr Richards iz Llanfariana koji se pravdao da je Škodu koju je vezao na krov svog VW Passata, upravo prevozio na obližnji auto otpad.

PROČITAJ JOŠ:

Još u šoku, policajci nisu znali po kojoj osnovi da ga kazne, ali svakako su mu zabranili dalju vožnju.

Zato je prekršajni sudija suda u Aberystwythu odlučio da je “spretni i maštoviti” Richards vozio automobil na način da je ugrozio ostale učesnike u saobraćaju i odrezao mu kaznu od ukupno 195 funti.

Sin Ratka Mladića saopštio tužne vesti!

AUTOR: Alo.rs/ Agencije/ M. I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 09:55 Darko Mladić se oglasio. Darko Mladić, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Zdravstveno stanje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske (VRS) generala Ratka Mladića je nepromenjeno * Mladiću je i dalje je loše, a odbrana će na statusnoj konferenciji zakazanoj za 3.

Uz to, dobio je i tri kaznena boda. Međutim, ono što je ostalo interesantno je činjenica, kako mu je to samo uspelo…

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više