DA SE CAKLI Ovako ćete savršeno oprati ŠOFERŠAJBNU vašeg automobila! (VIDEO)

Koristan savet!

Pranje vozila, pranje, šoferšajbna
Pranje vozila, pranje, šoferšajbna, Foto: Printscreen: Youtube

Šoferšajbna je najveće staklo na vašem automobilu i zbog toga je vrlo važno da ono bude čisto i providno. Ako je šoferšajbna masna, prvljava i zamućena, onda je vaša bezbednost narušena, jer nećete moći dobro da vidite i da obratite maksimalnu pažnju na put i saobraćaj ispred vas.

 

 

Zato je od ključnog značaja da vaša šoferka bude krsitalno čista. Mnogi misle da ovo nije težak posao i da je dovoljno da je operete kao prozor u stanu, ali ako želite kristalno čistu šoferku, onda je potrebno da uradite sledeće:

Najpre morate dobro da operete staklo, a za to možete da koristite različita sredstva za pranje stakala. Najbolje je da posetite najbližu radnju auto kozmetike i da kupšite proizvod koji vam odgovara.

 

 

Sledeća stvar je da pomoću gline za čišćenje uklonite sve nečistoće za stakla. Glinu takođe možete kupiti u prodavnici auto kozmetike. Na kraju, staklo zaštitite slojem voska. Popularni Jutjuber Kris sve je lepo objasnio u svom video klipu, pa pogledajte kako da detaljno i perfektno očistite vašu šoferku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi