ZARAĐUJU PREKO 10.000 EVRA MESEČNO Na Sajmu već prodato sedam automobila od preko 200.000 evra! Kupci imali SPECIJALNE ZAHTEVE

Brutalno izgledaju vozila, cena ih najbolje opisuje.

Sajam automobila
Sajam automobila, Foto: Alo/Masanori Jošida

Sedam automobila sa pratećom opremom skupljih od 200.000 evra prodato je u prva tri dana Sajma automobila u Beogradu, a od luksuznih četvorotočkaša kupce još čekaju samo "rols-rojs kulinan" i "majbah".

Dakle, tradicija je i na 54. Međunarodnom salonu automobila nastavljena. Već prvog vikenda na meti posetilaca sa dubokim džepom našle su se najvrednije limuzine. Čak sedam automobila iz porodice "Mercedesa", BMW-a i "Poršea", koji sa pratećom opremom koštaju pojedinačno najmanje kao četiri trosobna stana u širem centru prestonice, dobilo je prve vlasnike.

- Ili su već kupljeni ili je neko od kupaca dao kaparu. Uglavnom, dogovoreni su poslovi prodaje tih sedam luksuznih automobila koji su sa opremom i PDV-om skuplji od 200.000 evra. Najčešće se radi o kupcima koji mesečno zarađuju više od 10.000 evra, pa im nije teško da izdvoje toliki novac za vozilo - ističe Miloš Petrović, predsednik Asocijacije uvoznika vozila i delova.

 

Sajam automobila
Sajam automobila, Foto: Alo/Dejan Briza

Kako kaže, takvi klijenti su obično pomalo razmaženi.

- Za toliki novac traže da imaju na automobilu sve što požele. Hoće da budu svakom pogledu jedinstveni. Zato, na primer, sada naruče vozilo i onda se ono u fabrici sklapa narednih šest ili više meseci. Retko se dešava da se prodaju dva ista luksuzna automobila - objašnjava Petrović.

(UZNEMIRUJUČE) NEDELO BOGATOG LUDAKA Roman IZBACIO DETE kroz prozor bmw-a i GAZIO (VIDEO)

Kada je reč o najluksuznijim "mercedesima", četiri modela su već našla kupce.

- Već smo prodali "mercedes AMG-GTR", i to klijentu iz Bosne i Hercegovine, a u G klasi prodat je "mercedes AMG G-63". Takođe, kupljen je i "G-500" odnosno S-klasa kupe. Jedino još nismo prodali "majbaha", ali imamo više zainteresovanih posetilaca na sajmu - podvlače u "Star importu", koji uvozi "mercedese" u Srbiju.

Sajam automobila
Sajam automobila, Foto: Alo/Dejan Briza

I u BMW-u već zadovoljno trljaju ruke.

BMW X7 - 136.000 EVRA: Ima šestocilindrični motor od 3.000 kubika, snage 335 konja, a brzinu od 100 na sat dostiže za 6,1 sekndu
- Prodali smo "X7" i "sedmicu 760LI". Takođe, otišla je i serija 8, ali ne u kabriolet verziji. Postoji veliko interesovanje za "rols-rojs kulinan", ali još se čeka pravi kupac. Ipak, treba imati u vidu da ovaj automobil sa odgovarajućom opremom košta više od 400.000 evra - naglašavaju u BMW-u i dodaju da se najviše prodaju serije koje su na akciji - "jedinica" i "petica".

UDARNE VESTI ZA KUPCE POLOVNIH AUTOMOBILA U SRBIJI Zbog zaštite životne sredine SLEDI ZABRANA! Jedan parametar NAJBITNIJI

Konačno, dva najluksuznija četvorotočkaša na štandu "Poršea" već nose oznaku "sold".

- Prodali smo "bentli kontinental", koji košta sa PDV-om 270.000 evra, a imamo kupca i za "porše 911 kareru" - svode bilans nakon prva tri dana u "Poršeu".

Sajam automobila
Sajam automobila, Foto: Alo/Masanori Jošida

Podsećanja radi, na ovogodišnjem Sajmu automobila, koji traje do 31. marta, svoja vozila izlaže 35 brendova. Od tog broja, 26 brendova ima čak 48 premijera. Takođe, 15 brendova je predstavilo dodatna 32 noviteta ili redizajna. Organizatori očekuju do kraja sajma više od 145.000 posetilaca.

Ovaj "rols-rojs" još čeka kupca i najskuplji je model ovogdišnjeg sajma - osnovna verzija košta 265.000 evra, a sa "dodacima" ide i do pola miliona.

ODUVEK SMO TO ŽELELI Evo kako da saznate KO VAM GLEDA PROFIL

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi