Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U video snimku koji je pušten dok su ukućani sedeli za crnim stolom radi se o Jovani Tomić Matoroj koja ne može da izdrži da se Anđelo Ranković i Anita Stanojlović uzdižu, a ona se degradira.

- Kao što je radila u prethodnim odnosima kada je htela da se dodvori pričala je sve najgore o Zoli, o Marku Markoviću. Ja nju poznajem, aludira na mene, kada smo bile zajedno nismo imale fizičke kontakte. Ona nije bila nesrećna zbog mene, nego zbog nje same - rekla je Matora.

- Pa očigledno sam bila nesrećna čim sam radila šta sam radila, nisam bila srećna, tako je - rekla je Anita.

- Ja priznajem da bih oprostila i bila bi najveći indijanac na svetu, nju briga za ljubav, ona gleda samo svoj cilj - rekla je Matora.

- Meni je drago da su promene vidljive, u pravu je Antia, Matora će da vuče na sovju stranu kako njoj to odgovara, navodno Anita nju degradira. Ona se promenila za razliku od svoje prošlost, njena prošlost su i kazne i lomovi i ljubav i sve. Ja govrim o periodu od 16 meseci, a ne od dva emseca braka, govorim i o periodu u kom smo mi - rekao je Anđelo.

- Anita je neko ko je lako prilagodljiv, kada joj nešto treba i ima cilj. Poslušala je Lepog Miću, kada treba ona je takva. Kada ja to kažem ispadne da sam ja ljubomorna, ali polako ne trčite pred rudu. Ona je i dalje pritajeno zlo, i pokvarena osoba, isto tako mi je obećavcala daće se promeniti - rekla je Matora.

- Želi da se neko sažali na nju, zato radi sve to - rekao je Anđelo.

- Ma da, on je imao pravo da lupa glavom o zid, njemu je sve oprošteno, a ja ništa ne smem. Ovde se folirate, glumite, likujete ovde da će neko biti ljubooran na vas, ljude b**i kurac. To se samo ja primam na vas - rekla je Matora.

- Omašena totalno, oni se vraćaju na odnose koji su mrtvi. Odnos njih dve treba biti mrtav, taj odnos je bio katastrofa, kao i ova sada priča. Nisam kontao o čemu se radi, pola sata su pričali, ali ja sam se fokusirao da skontam o čemu se radi. Promene se vide na Aniti. Matora je polupana, ona misli da su svi u teoriji zavere protiv nje. To je užasno, ja ne razumem zato što Matora skače, promenu svi jednostavno vide - rekao je Marko Đedović.

- Meni je ona jasna kao dan, sve što radi i kako se ponaša, ovde će tek biti haos. Malopre ja kad sam ustala da kažem za Kačavendu, ona ustane i kaže da sam je hvatala za glavu. Kada je trebalo da se ide na Zanzibar, svadba, ovo iono, a sad Matora ne valja. Je l' ja nisam valjala ili je zbog sebe bilo loše, nema šta mi nije radila - rekla je Matora.

- Matora priča kao da ima žal za tim odnosom, ona opet vraća na taj odnos - rekao je Đedović.

- Jako ste nerealni - rekla je Matora.

- Ti očekuješ od osobe koja ti je to uradila, ti očekuješ da te ona ne provocira - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading