"IMALA SAM TROJKU 15 PUTA" Šarmen šokirala priznanjem, poverila se drugarici pa otkrila sve o odnosu sa devojkom: Postavili smo pravila
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja Leoni Altman vratile su se u prošlost i prisetile mode koja je tada bila aktuelna, a onda joj se Šarmen poverila o fantazijama koje je ispunila dečku.

Mislim da ću ja biti u fazonu da ne treba kako je moja sa mnom, ali će mi proraditi podsvet i da ću biti i ja tako kao ti - rekla je Šarmen.

Ja sam se iznenadila, nisam mislila da ćeš ti da budeš sa Matorom - rekla je Aleks.

Poljubila sam se kao sa bilo kojom drugaricom. Mislim da bih sa ženom mogla da budem, ja sam u vezama dosta eksperimentisala. Imala sam trojku. Čak smo išli kod psihologa da se dogovorimo da se niko ne bi kajao - rekla je Šarmen.

Ti si legenda - rekla je Aleks.

Oboje smo hteli, ali kad se to završi, dosta devojaka u tom trenutku urade to radi partnera pa razmišljaju da li mu se ta devojka više svidela i zbog toga sam ja otišla da se posavetujemo kako to ne bi uništilo vezu. To se sve u Engleskoj dešavalo - rekla je Šarmen.

Kako ste našli parterku? - pitala je Aleks.

Bili smo na letovanju. Ima sitnica koje su bitne, nema ljubljenja u usta, ona i ja da, ali oni ne. Nema tih nekih intimnijih grljenja, ali to moraš sve pre nego što dođe do toga. Problem ne možeš da rešiš kad se desi. Imali smo želju da probamo, da eksperimentišemo jer je deo normale - rekla je Šarmen.

Je l' bilo i sa muškarcem? - pitala je Aleks

Ne, nikad nisam imala tu fantaziju. Mi smo tu devojku upoznali na moru, pričali i to se jednostavno oseti kad neko flertuje.. Ali kad se to završi idemo, nema tu blejanja kako ne bi stvarali ljubomoru u vezi - rekla je Šarmen.

Koliko se to puta dešavalo? Pričaj mi jako mi je zanimljivo - rekla je Aleks.

Pa ne znam, nekih 10, 15 puta. Nikad nisam mislila nešto posle toga, ta osoba posle toga više ne postoji i to je to - rekla je Šarmen.

"MOGLA BI DA SE BAVI PORNOGRAFIJOM" Miljan i Miljana otkrili sve nemoralne radnje zadrugarke, o ovome se nikada nije pričalo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading