MILJANA ĆE UPASTI U ZADRUGU KADA OVO VIDI! Zola bacio oko na ovu zadrugarku, priznao emocije, pa otišao korak dalje
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lazaru Čoliću Zoli po svemu sudeći diskvalifikacija svoje bivše izabranice Miljane Kulić nije teško pala, te je brže-bolje krenuo u pohod na novu ljubav.

-Ima tu par devojaka sa kojima provodim vreme i ne bih sada pravio usporedbe. Ja od kako sam ušao, stalno sam bio u tom odnosu, pa nisam imao prilike da upoznajem devojke. Šarmen je inteligentna devojka s kojom mogu da pričam mnoge stvari, jedna je tu od osoba koja se našla kada sam bio u teškoj situaciji. Tamaris je neko ko je neprikosnoven kada su neke stvari u pitanju, imamo isti posao, sviđa mi se kod nje što je opuštena, sviđa mi se stil na koji se šali. Slađa mi je sinoć pokazala da ume tako dobro da me oraspoloži svojim plesom. Sinoć sam shvatio zbog čega su neke devojke ljudomorne na Slađu - otkrio je Zola.

-Ne postoje nikakve simpatije sa moje strane prema Zoli. Nas dvoje smo se družili na početku, pa su nam postavljali neka pitanja.. Ovo je striktno prijateljski, kada mu se desilo to sa Miljanom, stvarno smo se tu našli da mu pomognemo. -Sa moje strane emocije ne mogu da se pojave, prija mi druženje sa njim. - rekla je Soraja.

MAJA OVO NIJE OČEKIVALA! Ana uzela stvari u svoje ruke, odvela je Marinkovićevu na posebno mesto, pa joj uputila ove reči!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading