Kejt Midlton
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Situacija se ne smiruje nakon fotošopirane fotografije Kejt Midlton koja je obišla svet i izazvala skandal neviđenih razmera, a nove teorije zavere pojavljuju se iz dana u dan.

Sada se pojavila još jedna fotografija, za koju stručnjaci tvrde da je izmenjena, a na  kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, a pred njega je navodno njegova supruga, a pojavile su se priče da je ovo još jedan "veoma loš fotošop", međutim teorije idu sve dalje i dalje.

Mnogi su shvatili da se i njihova deca ne pojavljuju nigde i da su i ona "nestala" kao i Kejt.

 

 

Jedna korisnica društvene mreže Tiktok, do detalja je objasnila sve, a potom istakla da su svi zajedno poslednji put viđeni pre Božića, što se nikada pre nije desilo.

Komentari su razni, a mnogi su istakli da je kraljevska porodica prosto želela da skloni decu zbog svega što se trenutno dešava, a nije isključena mogućnost i da su u školi.

Podsetimo, nakon prve fotografije, oglasila se navodno Kejt na svom Tviter nalogu, te se svima izvinila i priznala da je ona manipulisala portretom, jer je želela da sve bude savršeno na njoj. Skoro niko nije poverovao u tu priču, takođe se priča o ljubavnici princa Vilijama, a više o toj temi pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading