Vilijam i Kejt
Foto: EPA/EPA

U svetu se digla velika prašina oko nestanka princeze Kejt Midlton iz javnosti. Sumnje su podgrejane nakon fotografije za koju je saznalo da je fotošopirana, a na kojoj je princeza od Velsa sa svoje troje dece. 

Naime, Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa decom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj i od tada joj se gubi svaki trag.

Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene Kajli, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla sledeće:

- Ja se nalazim kod svog lekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kejt otkrila da je žena s kojom je princ Vilijam vara, a zove se Rouz Pegi, ostala trudna s Vilijamom i odlučila je da zadrži bebu. To je sve princeza Kejt saznala oko praznika i sasvim opravdano je doživela nervni slom i to je navodno ono što se desilo. Ja stojim iza princeze od Velsa jer ovo je, čini se, Dajana 2.0, ali sada ima smisla zašto je princ Vilijam okarakterisan kao užasan suprug - rekla je žena u videu koji ima preko 10 miliona pregleda i preko 11.000 komentara.

Podsetimo, mnogi smatraju da je princeza preminula, ali da se to skriva od javnosti, dok drugi veruju u ovu teoriju o Vilijamovoj ljubavnici, te da će ponoviti obrazac svog oca, kralje Čarlsa. Prvo će Kejt udaljiti iz javnosti, pa je proglasiti neuračunljivom, a onda oženiti svoju ljubavnicu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading