Milica Pavlović
Danijel Rakočević
Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović, Foto: Danijel Rakočević

Milica je ceo sat provela u društvu markantnog muškarca, koji je sve vreme animirao atraktivnu zvezdu, a ona se samo smeškala i ispijala čaj koji je prethodno naručila. Nakon nekog vremena, Pavlovićeva je ostala sama, a onda se latila rokovnika i nešto čitala i pisala.

PROČITAJTE JOŠ:

Zanimljivo je da pevačica na rokovniku ima ispisano svoje ime, a pored njega stoji i „sinjorita“, kako danas ovu mladu pevačicu zovu gotovo svi.

Mica je na sebi imala crnu svilenu haljinu sa čipkom, a ispod nje nije nosila brushalter, što dovoljno govori o tome koliko je samouverena.

Pevačica je provela neko vreme sama, a kako smo uspeli da otkrijemo, ona pravi planove u vezi sa sređivanjem novog stana koji je nedavno kupila u jednom luksuznom naselju, pa upravo iz tog razloga svuda nosi rokovnik kako bi zapisivala sve ideje koje joj padnu na pamet u vezi sa sređivanjem luksuzne nekretnine.

Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović, Foto: Danijel Rakočević

Pavlovićeva je tokom 2019. godine uspela da napravi veliki broj kako muzičkih, tako i modnih projekata, održala veliki broj koncerata i nastupa za pamćenje, ali ono što najviše zanima njene fanove, kao i predstavnike sedme sile, jeste njen ljubavni život, koji vešto krije.

Milica Pavlović

Danijel Rakočević

Milica Pavlović, Foto: Danijel Rakočević

Nedavno je boravila na nekoliko luksuznih destinacija, a po povratku u Beograd ispričala je kako ni tamo nije imala sreće sa momcima.

- Lagala bih kada bih rekla da nije bilo muškaraca koji su bili zainteresovani za mene i na razne načine pokušavali da mi privuku pažnju. Zaista nisam želela da nekoliko dana, koliko sam imala, potrošim na nepoznate mladiće. Nisam devojka za letnje avanture, dobro poznajem sebe i jednostavno nisam htela da trošim ni svoje, ni njihovo vreme - izjavila je nedavno Milica.

Anastasija od nedavno živi sa dečkom, a evo zbog čega se sada vratila kući!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 15.09.2019. 12:45 Voli da uživa! Anastasija Ražnatović , Foto: Alo!/Ana Paunković Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović na svom Instagram profilu pokazala je mesto u svojoj vili gde najviše voli da uživa. Cecina ćerka na Instagram je okačila fotografiju na kojoj se vidi bazen koji se nalazi u okviru porodične kuće na Dedinju.

 

BONUS VIDEO:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!