Anastasija Ražnatović
Marko Đoković/Alo!
Anastasija Ražnatović

Alo!/Ana Paunković

Anastasija Ražnatović , Foto: Alo!/Ana Paunković

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović na svom Instagram profilu pokazala je mesto u svojoj vili gde najviše voli da uživa. Cecina ćerka na Instagram je okačila fotografiju na kojoj se vidi bazen koji se nalazi u okviru porodične kuće na Dedinju.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je, umesto u provodu, veče provela pored bazena uživajući, što je i sama napisala.

Anastasija Ražnatović

Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen/instagram

Podsećamo da se Anastasija odselila iz porodičnog doma na Dedinju i nedavno je otpočela zajednički život sa emoitvnim partnerom Đorđem Kuljićem. Ceci nije baš prijao njen odlazak jer voli da joj je porodica na okupu, ali kako Anastasija kaže njih dve su non-stop na vezi pa čak njena majka nekad i prespava kod nje.

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

Ništa se nije promenilo od kad sam se odselila, to je normalno da u nekom preiodu života otpočneš sam da se boriš za sebe i svoju budućnost rekla je Anastasija.

Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za dečka Đorđa!

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 12:55 Ljubav cveta. Anastasija Ražnatović, Foto: E stock Anastasija Ražnatović na ljubavnom planu veoma je srećna i ispunjena. Sa dečkom Đorđem otpočela je i zajednički život, ali kako je jednom prilikom istakla - još uvek ide kod mame Cece na ručak, jer ne zna da kuva.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi