Breskvica, Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Javnost je podeljena nakon što je pevačica Teya Dora odnela pobedu na "Pesmi za Evroviziju" koja se održala proteklog vikenda u Beogradu.

Breskvica je odnela ubedljivu pobedu prema glasovima publike, a stručni žiri je glasao za Teya Doru, i tu nastaje najveći problem, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Teya Dora

Foto: E Stock

 

I dok jedni smatraju da su glasovi publike merodavniji i da zapravo narod Srbije odlučuje ko će nas predstavljati na Evroviziji u Švedskoj, a ne petoro "pojedinaca", drugi pak, smatraju da je stručni žiri ipak važniji, budući da su muzički potkovani i zato su, između ostalog, i izabrani da se nađu na tom mestu.

Drama i dalje ne prestaje, komentari se samo nižu, a mnogi traže i da se glasanje ponovi, čak je pokrenuta i peticija.

Breskvica

Foto: Massnori Josida

 

Podsetimo, ostaće zapamćeno da je Sajsi MC, jedna od članica žirija, Breskvici i "Gnezdu orlovom" "poklonila" - nula poena, o čemu se priča i dalje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pa tako

04.03.2024 17:43

Po pravilima Eurosongu, 50% su sms glasovi, 50% žiri. A iskreno ta mala je imala dobru pesmu, koja veliča Srpstvo, pravoslavlje, ali nije bila uverljiva, loše je pevala i to je to... Za izvođenje bi od mene dobila jednu veliku buku ... Zorja je bila pevački na najbolja, a ova što je pobedila ima lepu nacionalnu pesmu i dobar performans