Marija i Sajsi MC
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Pobeda Teya Dore na Pesmi za Evroviziju naišla je na brojne reakcije i komentare naroda. 

Favoriti u finalnoj večeri bile su Anđela Ignjatović Breksvica i Teya Dora, a do samog kraja situcija je bila neizvesna. 

Naime, iako je Breskvica imala većinu glasova publike, Sajsi MC je presudila kada je Teya Dori dala 12, a Breskvici 0 poena i time donela pobedu našoj predstavnici.

Odmah nakon proglašenja pobednika Marija Šerifović je objavila fotografiju na kojoj pozira sa Sajsi, a u opisu je napisala "Nema na čemu" što je izrevoltiralo mnoge, pa tako i reperku Mimi Mercedes.

- Treba da glasa ko kako hoće, ali ovo likovanje je, u najmanju ruku, neprofesionalno. Slavili bi te na Tviteru i bez toga - napisala je Mimi Mercedes.

Podsetimo, Sajsi MC se oglasila nakon napada: 

- Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji. Poena ipak nema dovoljno i bilo mi je (stvarno) jako teško da merim nečiji trud, ipak nijanse su morale da prave razlike. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene od strane određenih medija/stranica i ličnosti i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda. Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo- napisala je ona između ostalog.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading