Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković ponovo se oglasila na svom Instagramu i zahvalila svima na porukama podrške nakon sinoćnjeg govora i nastupa.

Naime, ona je u opširnoj objavi napisala da je njena dužnost i obaveza bila da se pojavi na pomenutom događaju, uprkos teškoj porodičnoj situaciji, a onda se javno obratila svim ženama.

- Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao - velikoj i moćnoj, da ovih dana uopšte smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmernom ljubavi pokušam privatno zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću - započela je Severina, pa dodala:

- Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine - istakla je ona između ostalog.

- Kažu da moramo ćutati o slučajevima kad su deca u pitanju. I biti pokorne. Ćutala sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nemo čekala i verovala u hrvatski pravni sistem. U zaštitu dece, ako ne mene. Ćutala sam dok mi nisu prvi put uzeli dete - nastavila je dalje Vučkovićeva.

- Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanom otimanju dece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stati… Hvala na potpori, nikad vam neću moći zahvaliti, moj duboki naklon… I... Je*ale ih proceduralne greške. I za kraj - psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete - napisala je Severina u svojoj objavi, nakon govora koji je održala sinoć na nastupu.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a među prvima je reagovala i njena koleginica Milica Pavlović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading