Severina sa sinom
Foto: Printscreen/Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković je sinoć, pre nastupa u jednom klubu, održala potresan govor. Potom je održala nastup i uprkos situaciji u kojoj se našla zbog sina Aleksandra, trudila se da peva vesele i brze pesme.

Međutim, ovu numeru koja je prigodna i te kako za nju u ovom momentu, nije mogla da preskoči, ali je baš ta pesma u njoj izazvala lavinu emocija.

U pitanju je, naime, numere "Rođeno moje" koju je snimila nakon što je prvi put izgubila starateljstvo nad sinom pre pet godina.

Već uz prve taktove Severini je zadrhtao glas, pa je jedva izdržala da otpeva samo deo, a potom je briznula u plač.

Podsetimo, Severina se pre nastupa obratila predsedniku Hrvatske zbog njegovog oglašavanja povodom njenog slučaja i spora oko starateljstva koje joj je oduzeto:

Poštovani predsedniče, nije devet godina, već 11 godina. Hvala vam na razumevanju da se ne radi o meni, već o mom detetu. I da je to igranje sistema sa jednim detetom više od decenije - bešćutno. Oduzimaju mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala vam na brizi, još nema dece sa sedom kosom. I nije poludeo... ali morate shvatiti da je to veće Vrhovnog suda vratilo na prvostepenu presudu. I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bolje bi bilo da je pobedila na početku – istakla je pevačica.

Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading