Severina
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Folk zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku, a nakon spektakularne večeri u Hrvatskoj prokomentarizala je Severininu borbu za starateljstvom nad detetom.

On je odlučila da javno pruži podršku hrvatskoj koleginici.

Aleksandra, sa knedlom u grlu, nije mogla da sakrije tugu jer se saosetila sa pevačicom koja je, takođe, majka maloletnog sina.

Mogu samo jednu stvar da kažem... To je da ja, kao majka, mislim da dete uvek treba da bude pored svoje majke - istakla je Aleksandra Prijović, piše "Telegraf".

Podsetimo, nakon što je pevačica Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger u koju je išao njen sin, sada je zbog drugih optužbi ponovo pred sudom.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu 2023.), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od Severine traži 70.000 kuna odštete.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za 24sata.hr nakon završenog ročišta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera

14.02.2024 19:10

Dete treba uvek da bude sa majkom ako se ona brine o njemu, što ovde nije slučaj.