Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša komentarisala svoj nastup koji je održala uoči novogodišnje noći izpred Skupštine Srbije, a onda se osvrnula i na koleginicu Teu Tairović, koja je ove godine pevala na istom mestu sa Pravoslavnu Novu godinu.

Naime, ona je na svom Instragram profilu objavila fotografiju koja kruži društvenim mrežama već nekoliko dana, a zbog koje Tairovićevu porede sa Karleušom.

Na fotografiji se jasno vidi da mlada folkerka nosi istu bundu koju je Jelena nosila kada je nastupala na istom mestu, samo u drugoj boji.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

Jelena je za tu priliku obukla bundu od belog krzna koja na sebi ima šljokičave detalje, dok je Tea isti model, ali u crnoj boji, obukla za nastup dve godine kasnije.

Karleuša je uz emotikon iznenađenog dečaka i upitnicima iznela svoje mišljenje o temi koju korisnici ove društvene mreže već danima komentarišu.

Sa druge strane, Tea još se još uvek nije oglašavala o ovoj temi.

Podsetimo, Karleuša je na svom Instagarm prfilu podelila i objavu obožavateljke koja je spojila fotografiju pop dive i Tee Tairović, a iz njenog komentara je bilo jasno da joj se ovakvo poređenje nije dopalo. 

- Ovo čak ne sme ni u istoj slici da stoji - napisala je ona.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading