Vesna udovica
Foto: Privatna arhiva/Facebook

Vesna Dragojević, udovica Olivera Dragojevića, pohvalila se da joj se udvaraju brojni muškarci, kao i da je nakon smrti supruga dobijala bračne ponude.

- Muškarcima su uvek bile zanimljivije druge devojke. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik, vidim da im je krivo što su tako mislili! Zadnji put ovaj jedan Zoran, šta je išao sa mnom u razred, ja sam bila zaljubljena u njega. Priđe mi on kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke.... Kasno si se setio, Zorane! - ispričala je Vesna u jednoj emisiji.

Nakon toga Vesna je priznala da ima dosta udvarača, kao i da je jedan toliko uporan da je upozna, da na društvenim mrežama samo menja imena, a istu sliku ostavi na svakom profilu.

- U inbox su počeli da mi šalju neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvek ista slika, ma nisam ja blesava... - rekla je korz smeh Vesna Dragojević.

Podsetimo, ona je u istoj emisiji priznala i da je njen pokojni suprug bio kao muva bez glave:

 

 

- On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici - rekla je Vesna tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading