Oliver Dragojević
Foto: Alo/Printscreen

Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o pevaču.

Oliverova udovica se sada prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Vesna je, takođe, ispričala kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao devojku.

 

 

- Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: "Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!" A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana" - rekla je kroz Vesna kod Giuliana, u njegovom večernjem showu na Radio Dalmaciji.

Kako kaže Vesna, Oliver je bio izgubljen slučaj.

- On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici - rekla je Vesna tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

- On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti - rekla je Vesna tom prilikom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading