ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV OLIVERA DRAGOJEVIĆA! Nikad viđena fotografija bračnog para ugledala svetlost dana! (FOTO)
Printscreen

Vesna Dragojević prisetila se pokojnog supruga, velikog Olivera Dragojevića, za kojim mnogi baš kao i ona i dan-danas tuguju. Da je poživeo, naime, proslavljali bi 48. godišnjicu braka.

Nikad viđenom fotografijom pokrenula je pravu lavinu komentara.

– Ti i ja. 7. marta 1974. Naših 48 godina braka - poručila je ona, pa pokrenula pravu lavinu komentara.

„Draga Vesna, imala si najboljeg čoveka pored sebe", „Vas dvoje ćete i u večnosti biti zajedno". „Takva ljubav ne završava", samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

Oliver je, podsetimo, punio dvorane u Parizu, Tokiju, Njujorku, Moskvi... Ali u Srbiji nikada, od 1991. godine. Njegova najveća ljubav tada je ispričala priču vezanu za njenu porodicu i jedinu rečenicu koju je Dragojević tokom života izgovorio u vezi s tim.

- Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se „Kopakabana". Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao - ispričala je Vesna u jednoj emisiji. 

ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV OLIVERA DRAGOJEVIĆA! Nikad viđena fotografija bračnog para ugledala svetlost dana! (FOTO)

Printscreen

 

- Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira. Rekao mu je: „Ja sam tamo mnogo radio, bilo sam milion puta, ako vas to teši, nikad neću tamo pevati." To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu - dodala je.

Pevač je preminuo u 71. godini nakon teške bolesti, raka pluća, 2018. godine. Bio je jedan od najpoznatijih i ne samo u celoj bivšoj Jugoslaviji.

KADA MOGU JA U 61. GODINI, MOGU SVI! Lepa Brena otkrila zahvaljujući čemu tako dobro izgleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
milan

10.03.2022 08:14

Pokoj mu duši ! Pravi se priča oko barčice koju je zapalio ne zna se ko . Ni jedne reči o zapaljenim selima , par kilometara od Splita, pa duž čitave Hrvatske, a poznato je ko to učinio . Uz svo poštovanje , primer licemerja .