Milena
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Milena Radulović juče se u Višem sudu u Beogradu suočila s Miroslavom Aleksićem, svojim nekadašnjim učiteljem glume, kog je optužila za silovanje dok je kao maloletna pohađala njegovu školu.

Uz roditelje Aleksandru i Stevana, kraj Milene je bila njena sestra Anja Radulović, koja je uvek pored nje u važnim trenucima. Anja je, inače, takođe prošla kroz dramski studio Miroslava Aleksića.

Anja nije javna ličnost, te se ne eksponira u medijima, ali glumica često deli njene fotografije, koje svedoče o njihovom sjajnom odnosu i tome da su i prijateljice uz to što ih vežu sestrinske veze.

Mediji su ranije pisali da je sestra Milene Radulović studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti, a uz to je aktivna i u porodičnoj firmi.

Obe sestre očigledno su nasledile majčinu lepotu, a iako je Anja nešto mlađa, glumica i ona na prvi pogled deluju kao bliznakinje, a neguju i sličan odevni stil.
Kako je jednom prilikom ispričala je njihova majka, obe devojčice su od detinjstva bile zainteresovane za razne sportove i umetnosti.

- Milena i njena mlađa sestra Anja su išle na plivanje, tenis, ples, slikanje - rekla je ona u jednom intervjuu.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanje, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima su Milena i glumica Iva Ilinčić.
Na dan koji je bio jedan od najtežih u životu istaknute mlade glumice, Milena Radulović imala je veliku podršku, pa su uz nju, pored dečka Ognjena Jankovića, bile kolege i njena porodica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading