NAKON RAZVODA LJUBAV PRONAŠAO PORED MILENE O Ognjenu bruji Srbija, a ovo su detalji njegovog života!
Foto: Printscreen/instagram

Hrabra glumica koja je prva izašla u javnost i prijavila svog učitelja glume za seksualno zlostavljanje juče je bila glavna tema medija, kako zbog svedočenja, tako i zbog svog novog emotivnog partnera.

Oni su juče viđeni po prvi put zajedno i to ispred ispred Palate Pravde.

On je došao da podrži svoju novu devojku glumicu Milenu Radulović tokom svedočenja protiv Mike Aleksića, a njenu ruku nije ispuštao dok su koračali ka fotografima i novinarim.

Milena i Ognjen

Foto: Estock

 

Repera Ognjena Jankovića najčešće vezuju za „Beogradski sindikat“ kao frontmena, ali mu je to odavno već hobi.

Biografija ovog čoveka više nije tajna, a mi vam otkrivamo najzanimljivije detalje iz života poznatog Srbina

Malo ko zna da je Ognjen i reditelj.

NAKON RAZVODA LJUBAV PRONAŠAO PORED MILENE O Ognjenu bruji Srbija, a ovo su detalji njegovog života!

instagram

 

Nedavno je snimio prvi igrani film i o tome govorio.

„Nisam odmah radio filmove, već reklame kao asistent režije. Radio sam sa prekaljenim rediteljima kao što su Aca Žuti ili Aca Bošković, koji je režirao „Poslednji krug u Monci“, on je bio glavni za reklame, zatim Miloš Radović. To je jedna starija garda reditelja. A Miodragu Milinkoviću Debelom sam radio kao asistent. ‘Zlatni dečko’ je moj prvi kontakt sa filmom“, rekao je on svojevremeno.

Bio je i deo Survivora i to mu je donelo veliko životno iskustvo.

„Radio sam ‘Survajver’ 2008. godine, to je bio iznenadni poziv. Deset dana kasnije bili smo u avionu za Gvatemalu. To je jedan projekat zahvaljujući kojem sam proputovao celu planetu, gde čoveku turistički ne bi palo na pamet da ode. ‘Survajver’ me je usavršio u profesionalnom smislu. Naučio me je vrhunskoj disciplini, kako da se snalazim ako imam neku želju da nešto snimim, a nemam tehničke mogućnosti, kako da se dovijam, ali da to opet ispadne kvalitetno. Tu sam prošao sve faze od pripreme, snimanja, montaže. Bio sam kreativni direktor tog projekta“, rekao je on za Kurir.

Ognjen je bio oženjen prelepom damom koju smo nekada svi obožavali da gledamo na TV ekranu, Bojanom Janković. Sa njom ima dve ćerke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading