ISAK ŠABANOVIĆ SE PRISETIO SVOG PRVOG NASTUPA Imao je samo 14 godina i pevao narodnjake
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kada se pojavio u „Zvezdama Granda“, Isak Šabanović napravio je bum kakav niko do tada nije uspeo da izazove, a iako je milionskom auditorijumu tek tada postao poznat, za njegov talenat se u Crnoj Gori uveliko znalo.

ISAK ŠABANOVIĆ SE PRISETIO SVOG PRVOG NASTUPA Imao je samo 14 godina i pevao narodnjake

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Isak je od oca koji je muzičar zavirio u svet koji mu se izuzetno dopao, međutim njegovi roditelji isprva nisu bili za to da i on krene tim putem.

– Ćale je radio kafane, šatore, svadbe, puno video ali nije hteo to za mene. Znao je da umem da sviram i da pevam, ali predložio je da idem u drugom pravcu. Iako nije bio za to, video kako ja to želim, volim i umem onda prva pesma dizao se kredit za to. Bio sam dasa onda u školi celo Bijelo Polje je čulo pesmu i nisam odustao jer sam rastao uz probe zbog ćaleta i uvek me je to vuklo– priseća se Šabanović koji je prvu svirku održao sa manje od 18 godina.

– Jedan komšija je držao lokal i pitali su me da me ubace kao zvezdu večeri u pauzama dok pušta di džej. Imao sam14 godina i tada sam prvi put uzeo pare, mislim da je bilo oko 40, 50 eura i to je bilo super. Znao sam 20 pesama, pevao sam i narodnjake i ko zna na šta je to ličilo i vreto sam ih u krug– ispričao je pevač koji je vremenom počeo da nastupa širom Crne Gore, ali ne i dalje od njenih granica.

– Pet godina sam nastupao u Podgorici u jednom kafiću, svakog utorka i petka i nije mi se dalo da izađem iz Crne Gore. Ali, onda sam se prijavio za takmičenje i od tada se sve promenilo– ispričao je u emisiji „Grand Parada“

DO SEDAMNAESTE GODINE VODILA SE KAO MUŠKO Ljuba Pantović dobijala poziv za vojsku, a kada je trebala da se porodi doživela je šok

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading