"ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO" Isak Šabanović ne može više da ćuti o mitu u Zvezdama Granda, rešio da razveže jezik i raskrinka sve!
Foto: ATA Images

Bivši takmičar "Zvezda Granda" Isak Šabanović iako se do sada nije oglašavao povodom skandala koji se nedavno dogodio u "Zvezdama Granda", kada je bivši takmičar Dušan Vukadinović optužio pevačicu Snežanu Đuričić da mu je tražila pare kako bi prošao u sledeći krug, sada je dao komentar na celu priču, ali i otkrio sa kim bi voleo da snimi duet.

- Kad skupim malo hrabrosti, postaviću to pitanje Sanji Vučić - otkrio je Šabanović i prizano da je oduševljen glasom naše pevačice, te bi zbog toga želeo sa njom da napravi saradnju.

Takođe, Isak Šabanović je prokomentarisao i skandal u "Zvezdama Granda", u takmičenju u kom se i on proslavio.

- Čuo sam za to, nemam ništa pametno da ti kažem. Sad da li je istina ili nije, to će se videti naravno kao što sam video.

Kako mu je mentor tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" bio Aleksandar Milić Mili, prizanje da bi opet njega birao, a ukoliko ne bi mogao onda su to Viki Miljković ili Đorđe David.

- Verovao ili ne, uzeo bih Viki Miljković ili Đorđa Davida - rekao je Šabanović.

OVO JE MISTERIOZNI DEČKO ĆERKE ĐORĐA BALAŠEVIĆA Krije ga i čuva od svih, konačno isplivala njihova zajednička fotka! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading