HIT REAKCIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ Gostovala u emisiji sa Isakom, pa ga žestoko ohladila ovom izjavom!
Printscreen

Aleksandra Mladenović je kao gošća emisije „Show se nastavlja", koja se prikazuje na televiziji „Blic", razgovarala na razne teme, ali u jednom trenutku je uspela i samo jednom reakcijom da nasmeje čitav studio.

Naime, kada joj je pušten prilog u kom su kolege i prijatelji govorili o njoj i njenoj karijeri, pevačicin bivši dečko Isak Šabanović našao se među njima.

Iako je za nju imao samo reči hvale, ona je bez pardona zakolutala očima na sve, a onda ga još i „ohladila" svojim odgovorom na čitavu scenu.

- Mislim sve najlepše. Nisam od onih koji budu sa nekim, pa pričaju svašta. Svako dobro joj želim - izjavio je Isak, a Aleksandra je onda prevrnula očima.

- Ne bih komentarisala, jer me njegovo mišljenje ne zanima. Ja takođe i njemu želim sve najbolje - kratka je bila u pomenutoj emisiji ona, koja se između ostalog dotakla i toga kakvi je momci privlače.

- Nikada nisam gledala fizički izgled. Naravno da volim da vidim lepog muškarca, ali duša mi je bitna. Mora da bude dobar čovek pre svega, da ima tu dobrotu u sebi i harizmu - otvorila je bila dušu ona.

SLAVLJE U DOMU MILICE TODOROVIĆ Pevačica podelila lepe vesti, njena majka zapevala od sreće!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading