Aleksandar Milić Mili
Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandar Milić Mili godinama je jedan od najzauzetijih kompozitora u Srbiji i regionu, a u poslednje dve sezone takmičenja „Zvezde Granda", gledaoci ga prate u ulozi člana žirija i mentora. Ono što se o njemu manje zna jeste kakav je njegov privatan život, a njime i te kako može da se podiči.

Aleksandar je u braku sa prelepom Ninom već 16 godina, a zajedno imaju dvoje dece, ćerku Miu i sina Markusa. Ono što je zanimljivo jeste da je Nina mlađa od Milija celu jednu deceniju, a svojim izgledom zasenila je mnoge.

Mili sa suprugom

Printscreen

 

Zgodna plavuša deluje kao da drži sve pod kontrolom, a sa suprugom se retko pojavljuje na javnim događajima. Ono što nije mogla da propusti je nedavno održana „James Bond" izložba Terija o Nila, fotografa koji je pratio sve filmove o Džejmsu Bondu od samog početka ovog špijunskog serijala, koja je održana u Veneciji.

Tada je iz Londona specijalno za potreba izložbe transportovan Aston Martin, auto koji je Šon Koneri vozio u Džejms Bondu „Goldfinger", a koji je vredan 3.5 miliona dolara. Mili je bio toliko oduševljen celim događajem da je razmišljao da isti organizuje i u Beogradu.

OVE NAŠE JAVNE LIČNOSTI SU BILE ŽRTVE STRAVIČNOG VRŠNJAČKOG NASILJA Njihove ispovesti lede krv u venama, prošli kroz PAKAO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading