ALEKSANDAR MILIĆ MILI ZNA DA UŽIVA, A SADA JE POSTAO I DEO SVETSKOG DŽET SETA "TI SI UVEK TOP, POZITIVAN, NASMEJAN, PREDIVAN ČOVEK"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili odavno važi za velikog šmekera i osobu od stila, a prilikom njegovog trenutnog boravka u Njujorku pokazalo se da ni Amerikanke nisu imune na njegove manire.

Mili je u „Velikoj jabuci“ priredio nesvakidašnju premijeru, a pohvale na njegov novi stajlig samo pljušte.

ALEKSANDAR MILIĆ MILI ZNA DA UŽIVA, A SADA JE POSTAO I DEO SVETSKOG DŽET SETA

Foto: Printscreen/instagram

 

-Premijera moje nove kape! – napisao je Mili uz set fotografija snimljenih u svetskoj prestonici džet-seta, koje je objavio na svom Instagram nalogu.

Pratioci nisu navikli da člana žirija „Zvezda Granda“ vide u ovakvom izdanju i oduševljeni su kako mu novi kačket odlično stoji.

ALEKSANDAR MILIĆ MILI ZNA DA UŽIVA, A SADA JE POSTAO I DEO SVETSKOG DŽET SETA

Foto: Printscreen/instagram

 

„Sve u nijansu pogođeno“ i „Savršeno odgovara Mili, ti si uvek top, pozitivan, nasmejan, mag, predivan čovek“ neki su od komentara na društvenim mrežama, dok je svojom pojavom privukao pažnju i šarmirao brojne Amerikanke.

Kao osoba veselog duha to je i bilo za očekivati, a u kombinaciji sa evropskim manirima i pažljivo odabranim autfitom Mili se savršeno uklopio u krem Njujorka.

DUGOGODIŠNJI VODITELJ ZVEZDE GRANDA OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVA IZA SCENE "Bilo bi dobro da se pusti ono što nije išlo u program"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading