NAJLEPŠI POKLON Goca Božinovska dobila unuka na rođendan
Printscreen Premijera

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, porodila se drugi put i rodila živog i zdravog dečaka koji je dobio staro srpsko ime Vukan. Proslava povodom rođenja drugog naslednika organizovana je u porodičnoj kući u Surčinu i trajala je do ranih jutarnjih časova u noći između ponedeljka i utorka.

Među brojnim zvanicama i prijateljima kuće na proslavu je prva stigla Zlata Petrović, najbolja prijateljica Goce Božinovske, koja nije zaboravila još jedan važan datum.

NAJLEPŠI POKLON Goca Božinovska dobila unuka na rođendan

Foto: Instagram/printscreen

 

- Naravno da su ovde dva poklona. Mojoj Goci je i rođendan, trebalo je da se Bojana porodi u februaru, ali eto, Bog je tako hteo, tako je Bog rekao. Duplo je slavlje! Ovo je Goci najlepši rođendan. O jednom trošku će da slave rođendan i baba i unuk! - rekla je Zlata kroz smeh.

Zlata je potom nahvalila Bojanu i Mirka i istakla da se mnogo vole.

- Bojana i Mirko su najlepši par koji ja poznajem od omladine! Ništa lepše od ljubavi. Vole se, ljubavi im ne manjka! Goca je divna baka. Ja sam postala baka pre 15 godina, a sad je i ona. To je poseban osećaj, ne može da se meri ni sa čim - istakla je pevačica.

NAJLEPŠI POKLON Goca Božinovska dobila unuka na rođendan

Foto: Instagram/printscreen

 

Osim članova šire porodice, najveselija je bila upravo Zlata, koja se latila mikrofona kako bi ponosnom tati Mirku ispunila sve muzičke želje. On ju je cele noći grlio i obasipao je novcem. 

"MUŠKARCE NE PRITISKAM DA IM RODIM DETE" Voditeljka Snežana Dakić otvoreno o vezama i mlađim momcima...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading