STIGLE RODE U SURČIN Porodila se Bojana Šijan, Mirko i Goca srećni o oduševljeni poručuju "STIGAO JE JOŠ JEDAN KU*ONJA"
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bojana Šijan, supruga Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, porodila se po drugi put i na svet je donela živog i zdravog dečaka. Ponosni roditelji su odlučili da drugom nasledniku daju staro srpsko ime Vukan.

Lepe vesti prva je s javnošću podelila rođena Mirkova sestra Zorana koja je na Instagramu objavila Bojaninu fotografiju i napisala:

Bravo, snajka. Rodio se Vukan.“

Mirko Šijan oglasio se za Alo! i nije krio sreću zbog dolaska drugog sina na svet.

STIGLE RODE U SURČIN Porodila se Bojana Šijan, Mirko i Goca srećni o oduševljeni poručuju

Foto: Alo.rs

 

- Presrećan sam. Bojana me je učinila najsrećnijim čovekom na svetu. Stigao je još jedan dečak - kao iz topa je rekao Mirko i otkrio detalje porođaja:

- Beba je na porođaju dobila ocenu deset, a Bojana se odlično oseća i jedva čekam da izađu iz porodilišta.

Ništa manje euforična i srećna nije bila ni baka Goca Božinovska, koja je s nestrpljenjem čekala rođenje drugog unuka, pa je otkrila od koga je prvo čula srećnu vest.

STIGLE RODE U SURČIN Porodila se Bojana Šijan, Mirko i Goca srećni o oduševljeni poručuju

Printscreen Premijera

 

- Mirko je odvezao Bojanu u pola pet ujutru u bolnicu i od tada smo bili u pripravnosti svi u kući. Presrećna sam i naravno da sam spremna i za drugo unuče. Lepe vesti mi je prvi javio moj sin Mirko. Slavimo, ali ne znamo gde ćemo i šta ćemo pre - rekla je uzbuđena dupla baka za Alo!.

Podsećanja radi, Mirko i Bojana već imaju sina koji nosi ime Zoran, po pokojnom Mirkovom ocu. Zoran je rođen u avgustu 2021. godine kada je par bio u vanbračnoj zajednici. Veliko svadbeno veselje, građansko i crkveno venčanje Mirko i Bojana su organizovali u septembru 2022. godine. Bojana je tada bila u drugom stanju, ali to je nije sprečilo da blista tokom najvažnijeg dana u svom životu.

Ime magijskog dejstva

Šijanovi su prvom sinu dali ime poštujući jedan od tradicionalnih srpskih običaja, da unuk nosi dedino ime, za drugog sina odlučili su se za sve popularnije ime sa liste starih srpskih imena. Vukan je muško ime staroslovenskog porekla. U vreme kada se verovalo da imena imaju magijsko dejstvo, dečaci su dobijali ime Vuk ili Vukan da bi roditelji zastrašili „zle duhove“ imenom potomstva i tako ga sačuvali od bolesti, baksuza i umiranja.

OVAKO SE SLAVI U SURČINU! Baka Goca nazdravlja sa gostima dok ponosnom tati cepaju majicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading