EVO KAKO IZGLEDA POLUBRAT MIRKA ŠIJANA! Zoran ostavio Gocu zbog njegove majke, a on je danas u zatvoru!
Foto: Alo.rs

Dobro je poznato da je pevačica Goca Božinovska bila udata za žestokog momka sa beogradskog asfalta Zorana Šijana devedesetih godina prošlog veka sa kojim je dobila dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu.

Naime, da sve nije bilo bajno u njihovom braku govori i činjenica da ju je Zoran varao sa njenom prijateljicom Goranom, sa kojom je kasnije i dobio vanbračnog sina Vukašina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Inače, o polubratu Mirka Šijana ne zna se mnogo. Ipak, više puta punio je stranice crne hronike zbog problematičnog ponašanja.

Mlađi sin ubijenog boksera, Zorana Šijana, Vukašin Šijan trenutno je u zatvoru, gde izdržava kaznu od godinu dana i dva meseca zbog nasilničkog ponašanja.

 

@alo_portal Ženi iz publike pozlilo, Hitna interveniše: Dino Merlin ne prekida koncert #alo #alodnevnenovine #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading