MARINKOVI SINOVI NA OKUPU Nikola Rokvić posvetio bratu emotivnu čestitku, njegova poruka raznežila javnost
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Nikola Rokvić posvetio je bratu Dariju Rokviću emotivnu čestitku povodom njegovog rođendana.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

Naime, na Instagram profilu Rokvić je objavio fotografiju na kojoj je pozirao sa Dariom i Markom, a uz nju je dodao i sliku iz detinjstva.

Emotivnim rečima poželeo je bratu najsrećniji rođendan, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Brate naš, volimo te! Živ i zdrav nam bio - napisao je Nikola.

MARINKOVI SINOVI NA OKUPU Nikola Rokvić posvetio bratu emotivnu čestitku, njegova poruka raznežila javnost

Printscreen

 

Podsetimo, Nikola je nedavno otkrio da je bio u rodnom mestu svog pokojnog oca Marinka Rokvića, kao i da ga je sve što je tamo videlo setilo na detinjstvo, a sudeći po komentarima, na njegove reči su se mnogi rasplakali.

Jako emotivna dva dana u Bosanskom Petrovcu u mom Koluniću, slike iz detinjstva se samo vraćaju… Drago, Bosa, Marinko, Slavica, Marko, Dujo, Dragana, Branka, Gliša, Osmo, Dane, Tiho, Niko, Mara, Ismet kao da su tu svi zajedno… Ova livada je za mene kao petogodišnjaka bila beskonačno prostranstvo! Osećao sam se kao da je ceo svet moj! Radost, ljubav, toplina i osmeh! I dalje verujem samo u to! Ništa drugo neću, jer ovde žive dobri ljudi!!! Sinoć je moja poseta krunisana divnim koncertom, koncertom ljubavi i radosti! Koncertom na kom sam imao prvi put veliku tremu, jer sam znao i osećao da me moj Marinko i Drago gledaju - pisao je Nikola.

GRLI SA MLAĐIM DASAMA Folkerka Zorica Marković brutalno odgovorila na prozivke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading