OVDE JE ODRASTAO POKOJNI MARINKO Nikola Rokvić posetio selo svog oca, kuća krije strašnu tragediju, a njegove reči kidaju dušu (FOTO)
Printscreen

Pevač Nikola Rokvić posetio je rodni kraj pokojnog oca Marinka Rokvića i sa svojim fanovima podelio je svoje utiske.

Naime, pevač je na društvenoj mreži Fejsbuk fotografisao predivne predele i ono šta njega najviše podseća na detinjstvo i slike koje mu se vraćaju povratkom u rodni kraj.


 

- Tamo kod najdaljih brda, gde sunce noću se krije, kuća je moja stara… Jako emotivna dva dana u Bosanskom Petrovcu u mom Koluniću, slike iz detinjstva se samo vraćaju… Drago, Bosa, Marinko, Slavica, Marko, Dujo, Dragana, Branka, Gliša, Osmo, Dane, Tiho, Niko, Mara, Ismet kao da su tu svi zajedno… Ova livada je za mene kao petogodišnjaka bila beskonačno prostranstvo! Osećao sam se kao da je ceo svet moj! Radost, ljubav, toplina i osmeh! I dalje verujem samo u to! Ništa drugo neću, jer ovde žive dobri ljudi!!! Sinoć je moja poseta krunisana divnim koncertom, koncertom ljubavi i radosti! Koncertom na kom sam imao prvi put veliku tremu, jer sam znao i osećao da me moj Marinko i Drago gledaju! Znam da se ponose sa svima nama! Ponosni su na Petrovac, Kolunić i Bujadnice!! VOLIM VAS!!! - napisao je on na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. u Beogradu. Pevač je sahranjen u porodičnoj grobnici gde počiva i njegov otac Drago. Drago Rokvić nastradao je tokom rata u Bosni i Hercegovini, a njegov unuk Nikola svakog avgusta priseti se nemilog događaja i sa javnošću podeli potresne detalje iz života svog dede koji je ubijen na kućnom pragu.

SEKA NA NASTUP KRENULA TROTINETOM Pevačica potezom oduševila, prolaznici oduševljeno gledali

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nevenka

28.07.2022 16:29

Dok ima takvih potomaka nema zaborava,bravo Nikola bravo deco.