GRLI SA MLAĐIM DASAMA Folkerka Zorica Marković brutalno odgovorila na prozivke
Printscreen Facebook

Prijateljstvo Zorice Marković Vesne Zmijanac opet je pod znakom pitanja, tvrde neki sa estrade i to nakon što je Zorica objavila fotografiju sa Vesninim bivšim dečkom.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

Priče da su drugarice zaratile oko poznatog operskog pevača Nikole Mijailovića, znatno mlađeg od obe, isprovocirale su Zoricu da zlobnicima zapuši usta.

"Ma to su sve budalaštine. Baš je sad Zorica Marković otela dečka Vesni Zmijanac! Pa Vesna je upoznala mene i Nikolu, mi se godinama družimo. Nekada i svi zajedno provodimo vreme. Ja ne znam šta je bilo između njih, ali znam da su u odličnim odnosima. Sa Vesnom se družim 35 godina i to prijateljstvo će trajati do kraja života, kao i prijateljstvo sa Nikolom. Pa toliko je novinara prošlo kroz moju kafanu i toliko su puta Nikolu i mene viđali zajedno, ne znam što se sada pričaju gluposti. Nikola je talentovan čovek i prava je ljudina, kad pusti glas svi popadamo", kaže Zorica.

"Njemu je nedavno preminuo pas za kojeg je jako bio vezan. U znak podrške sam objavila zajedničku fotografiju ispod koje piše brat, prijatelj. Nemaju ljudi šta da rade pa izmišljaju priče i sastavljaju ljude. Krivo mi je zbog njega, ali nadam se da će se i on i Vesna slatko nasmejati tim glupostima."

 

GRLI SA MLAĐIM DASAMA Folkerka Zorica Marković brutalno odgovorila na prozivke

Printscreen

 

POTPUNI HAOS! Darka Lazića pocepali na nastupu, folker doveo atmosferu do usijanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading