LJUBAV SE IPAK NIJE UGASILA! Aleksandra Mladenović ponovo juri Šabanovog unuka, pevačica shvatila da ne može bez Mihajla?!
Foto: Alo.rs

Od kada je pevala na veselju kod Šabanovog unuka Luke Adžića povodom rođenja ćerke, Aleksandra Mladenović navodno ponovo misli samo na Mihajla Šaulića. 

Naime, njih dvoje tada nisu mnogo komunicirali, ali su zato sve vreme razmenjivali poglede. Izbegavali su komunikaciju da ne bi potegli priču o vezi u kojoj su bili budući da bi možda došlo do rasprave, a ni jedno ni drugo nisu hteli da kvare veselje. 

- Aleksandra je taj dan bila utučena jer je bila blizu Mihajla, ali je svakako profesionalno odradila veselje i niko nije primetio da joj fali Mihajlo i da joj nije svejedno što je tu i njegova devojka - objašnjava izvor Scandala i dodaje: 

LJUBAV SE IPAK NIJE UGASILA! Aleksandra Mladenović ponovo juri Šabanovog unuka, pevačica shvatila da ne može bez Mihajla?!

E-stock

 

- Kasnije je i sama shvatila da bi volela da se vrati Mihajlu. Smatra da je ona prava žena za njega, kao i da je on idealan momak za nju, a to i njeni kažu. I oni bi voleli da se njih dvoje pomire, bar tako pričaju familiji po selu. Čak su i javno za medije rekli da jedva čekaju da se ona uda i rodi im unučiće - završava izvor.

VRAĆEN SA GRANICE! Sadiku Hasanoviću doživotno zabranjen ulazak u Srbiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading