Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Mladenović u protekloj godini prošla je kroz pakao sa bivšim partnerom, a sada je, kako prenose mediji, ponovo srećna u ljubavi.

Aleksandra Mladenović

Printscreen

 

Pevačica je navodno u vezi s biznismenom Darkom Dobričaninom (28).

Prema rečima izvora, Darko i Aleksandra su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su se dopali jedno drugom. Tek su na početku zabavljanja i ne razdvajaju se.

Darko se ne bavi javnim poslom, te nije poznat u medijima, ali je naslednik jedne jako ugledne porodice. Navodno, samo najbliži znaju za njihovu vezu, među kojima je pevačicina kuma i koleginica Vanja Mijatović.

- Pevačica pokušava ovu vezu da sakrije od očiju javnosti. Međutim, pre neko veče je na Instagram stori stavila fotografiju Darkovog psa. On je bio kod nje u stanu, a viđeni su zajedno i na jednoj pumpi. Jasno je kao dan da su zajedno. Pevačica sija, nasmejana je, a i Darko je obasipa pažnjom. On nije deo javnog sveta, iako mu je porodica ugledna i uspešna. Vredan je dečko, obrazovan, voli da putuje po svetu, da izlazi. Interesantno je i to da Aleksandrine pesme obožava, ali i da je slab inače na pevačice - priča izvor blizak paru.

Aleksandra Mladenović

Printscreen

 

Ako je suditi po društvenim mrežama, Darko je ljubitelj dobrih automobila, sporta i veliki je hedonista. Njih dvoje su se pre nekoliko dana zapratili i na društvenim mrežama.

Aleksandra se već oglasila na ovu temu i kroz osmeh poručila:

- O privatnom životu više ne želim da govorim u javnosti. Tako da nemam komentar na vaše pitanje - bilo je sve što je želela da kaže na ovu temu.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading