Žrtvovali majku đavolu
Printscreen
Žrtvovali majku đavolu

Printscreen

Žrtvovali majku đavolu, Foto: Printscreen

Pre nekoliko dana peruanska policija pronašla je iskasapljeno telo Teodore Kispe Kajlahue (75) u njenoj kući u planinskom selu Andabamba.

Policija je zbog monstruoznog ubistva uhapsila njenu decu - Aureliju (38), Persija (41) i Marselinu (46).

A onda je, tokom ispitivanja, policija došla do sazanja koji su zgrozili sve!

Teodorina deca su svoju majku ubili kako bi nekoga od voljenih žrtvovali đavolu!

Jedna od ćerki je majci izvadila oči, isekla creva, izvadila nekoliko organa... a onda su njena creva bacili u obližnje jezero. POtom su se, da zlo bude još gore, okupali u majčinoj krvi!

Policija je kao vođu ovog monstruoznog ubistva označila Aureliju, koja im je rekla da je ubistvo "naredio majstor tame", kao i da je "kralj demona među svima nama i da ih svakim danom ima sve više i više i da će on biti sve veći".

Ona je dodala i da je brata i sestru da naterala "prinesu majku kao žrtvu", kao i da je "sanjala čudan san u kome je ona izabrana".

- Onda se pojavila mala žaba pred mojim vratima - rekla je Aurelija policiji.

Meštani su tamošnjim medijima rekli da se satanistički odredi obavljaju u ruralnim delovima Santa Kluza i da se tamo praktikuju grozni rituale, a pride i obećavaju izlečenja, uspeh i novac.

Tužilac je peruanskim medijima rekao da je ovaj zločin zastrašujuć, kao i da su svo troje optuženi za ubistvo za koje se može dobiti doživotna robija.

Komentari (1)

nedjo

19.07.2018 07:51

svet je pun ludaka,bogami ni mi ne zaostajemo