UHAPŠEN PEDOFIL ZA KOJIM JE RASPISANA INTERPOLOVA POTERNICA Muškarac uhvaćen na grčkom ostrvu
Foto: Alo/Foto: Alo!

Lokalni mediji su izvestili da je neimenovani 65-godišnji Englez uhapšen u subotu i da ga britanske vlasti traže zbog seksualnog zlostavljanja dečaka i devojčica.

Dalje navode da je prebačen na Rodos nakon hapšenja i da se čeka na njegovo izručenje u Veliku Britaniju.

Muškarac još nije identifikovan. Interpolova lista crvenih poternica ne prikazuje nikog ko odgovara opisu, međutim, treba uzeti u obzir da je većina crvenih poternica vidljiva samo organima reda.

"Izvodi se objavljuju na zahtev određene zemlje članice i gde može biti potrebna pomoć javnosti da se locira pojedinac ili ako pojedinac može predstavljati pretnju po javnu bezbednost", navedeno je iz Interpola.

Vest dolazi samo nekoliko meseci nakon što je polugolo telo poljske hotelske radnice, koja je navodno silovana i ubijena, pronađeno u torbi na ostrvu.

Ostaci Anastasije Rubinske (27), koja je nestala u junu, pronađeni su nakon opsežne potrage. Rubinska je pronađena na oko kilometar od kuće muškarca iz Bangladeša, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Anastasiju.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading