BIZARAN SLUČAJ KOD ČAČKA Oca za nasilje prijavio pedofil, on udaljen a predator i dalje kidiše na devojčicu, tvrde meštani!?
Shuterstoock

Oca je za nasilje prijavio pedofil, on je taj snimak i postavio na društvene mreže pa ga kasnije uklonio. U prijavi mu se priključila i devojčica. Mi tu grozotu u selu gledamo već mesecima, on je svaki dan odvozi i dovozi, daje joj novac koji ova porodica inače nema. Na društvenim mrežama objavljuje slike s detetom u zagrljaju koje potpisuje ljubavnim izjavama. Ljudi su ih čitavo leto viđali zajedno na Moravi, na izletima u Ovčar Banji, kupovao joj je kupaći – priča meštanka ovog sela čije ime iz razumljivih razloga nećemo objaviti. Imena svih sagovornika su poznata redakciji.

Roditeljska neodgovornost oca maloletnog deteta je za meštane ovog sela nesporna. Kažu da se otac devojčice i muškarac poznaju od ranije, te da su se upoznali na terenu gde su zajedno radili. Tako je sezonac iz Vojvodine i došao u selo kraj Čačka.

Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Čačku je za naš list saopštilo da se protiv oca u navedenpm događaju ne vodi nijedan drugi postupak, ali da su mere udaljenja iz porodice još uvek na snazi.

Tužilaštvo je 06.09. 2023. podnelo Osnovnom sudu u Čačku predlog za produženje hitnih mera iz člana 17. stav 2 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici kojom je traženo da se prema ovom građaninu iste mere produže za još 30 dana. Osnovni sud je doneo rešenje kojim je taj predlog usvojen, a reč je o privremenoj meri zabrane prilaska supruzi i deci, odsnosno privremeno udaljenje iz porodične kuće u trajanju od najduže 30 dana, od dana isteka hitnih mera izrečenih od strane Policijske uprave u Čačku – rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku.

BIZARAN SLUČAJ KOD ČAČKA Oca za nasilje prijavio pedofil, on udaljen a predator i dalje kidiše na devojčicu, tvrde meštani!?

Foto: Shutterstock

 

 

Policija je oca udaljila iz kuće, a muškarac koji ga je prijavio za nasilje mu je ispred kuće skoro svaki dan. Meštani su ga viđali i u blizini škole, da čeka malu. Svi smo zabrinuti i nenormalno je da niko ništa ne preduzima. Selo nije veliko i svi se međusobno poznajemo, zato apelujemo na nadležne da se uključe u rešavanje ovog problema jer zbog upitnog odnosa majke, ova deca su laka meta – priča drugi meštanin ovog sela, koji kaže da decu svakodnevno viđa u seoskoj prodavnici, dolaze i kupuju potrepštine za koje ranije nisu imali novac.

Na pitanje da li su ikada prijavili sumnje na seksualno zlostavljanje devojčice, meštani kažu da nisu, jer su očekivali da će se u postupku prijave sumnje za nasilje u toj porodici rasvetiliti pozadina.

Nakon objavljivanja Vašeg teksta, mi u selu smo imali strašnih problema. Osim neprimerenih komentara koje je predator pisao sa lažnih profila, ubrzo je krenuo i lično da preti meštanima koji su javno, pod punim imenom i prezimenom, osudili njegovo ponašanje. Eto, dok mi ratujemo na društvenim mrežama, pedofil se i bukvalno doselio u susedno selo, čuli smo da je tamo iznajmio kuću – kaže druga žena, dodajući da se sezonac letos hvalio da je pre povratka u Vojvodinu, odakle je inače, odležao zatvorsku kaznu u Nemačkoj.

U Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Čačku su potvrdili da policija ispituje “navode meštana”, odnosno da će oni pokrenuti postupak, ako policija prikupi dovoljno dokaza koji protiv četrdesetosmogodišnjeg sezonca.

Više javno tužilaštvo u Čačku je formiralo predmet u vezi “tvrdnji meštana” da je lice od 48 godina u emotivnoj vezi sa detetom od 13 godina. U tom predmetu je Tužilaštvo policiji dostavilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja. Oni vrše provere i o tome redovno obaveštavaju Tužilaštvo, nakon čega će se na osnosvu utvrđenog činjeničnog stanja i doneti odluka – navodi se u dopisu VJT našem listu.

 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading