TATA POBEGAO SA VENČANJA Mlada izneverovala da mu je ovo važnije od ćerke, nestao bez traga, pa se vratio, ali ne zbog nje 19:51
UŽAS U RESTORANU Konobarica otkrila prljave tajne gostiju: „OVO NIKO NORMALAN NE RADI!“ (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
VEĆU ZLICU OD MOJE SVEKRVE NISAM UPOZNALA Stalno kupuje unuci skupe poklone, ali ne iz ljubavi, nego... 18:00
ŠOKANTNE LJUBAVNE AFERE I SMRT U AVIONU Stjuardesa otkrila mračne tajne kabinskog osoblja - jedan trenutak joj je promenio život iz korena! 18:00 Razonoda 0
SLOMILI JOJ DUŠU Izbacila je sina i snaju iz kuće, jedne večeri, šapnula joj je kroz suze nešto… 15:56
SIN OTKRIO ŠOKANTNU PORODIČNU TAJNU Šest godina nakon očeve smrti pronašao njegov dnevnik - istina ga je slomila na komade! 15:30 Razonoda 0
EMA VOTSON OTVORILA DUŠU Otkrila je da li planira da se vrati glumi i zašto je napravila šestogodišnju pauzu 13:30 Razonoda 0
UDALA SE I ZABORAVILA NA SINA Zbog njene odluke dečak ispašta godinama, a onda je jedna kap prelila čašu 11:05
SVAKOG DANA JE PILA KAFU U ISTOM KAFIĆU Konobar joj poslao OVU jezivu poruku - internet pobesneo! 16:20 Razonoda 0
ŠTA SE DOGODI U AVIONU - OSTAJE U AVIONU Stjuardesa se prisetila najšokantnijih i najuzbudljivijih momenata iz karijere 14:45 Razonoda 0
ISKRENA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE PRISUSTVOVAO POROĐAJU SVOJE ŽENE "Proganjaju me neki prizori. Volim je, ali..." 10:49 Vesti 0
BAKA ZABRANILA UNUCIMA DA PRESPAVAJU KOD NJE "Srce mi je stalo kad sam čula šta im majka govori“ 09:28
OTAC SRBIN, A MAJKA HRVATICA Ispovest mladića iz mešanog braka zapalila mreže: „Bliži smo nego što mislimo!“ 20:40 Razonoda 0
DEVERUŠA MI UKRALA FOTOGRAFA Umesto da slika naše venčanje, ona je tražila da u fokusu bude ovo 13:57
VOLIM GA, ALI NE I NJEGOVO PREZIME Ne možete me osuđivati što bih radije zadržala svoje, ovo je živi blam 08:56
IMAM ODVRATNU CIMERKU Želudac mi se okrenuo kada sam videla šta je unela u kuhinju, a ona misli da je skroz normalno 20:00
DA LI JE OVO MOGUĆE? Blizanci razdvojeni pri rođenju živeli IDENTIČNE živote – šok za ceo svet (VIDEO) 09:14 Razonoda 0
KUM MI JE UNIŠTIO VENČANICU Znam da nije bilo namerno, ali ono što je uradio nakon toga me je žestoko razočaralo 12:44
SRBINU NE VALJA BOGATA, A NE VALJA MU NI KAD NEMA NI CVONJKA Žustra rasprava na društvenim mrežama - na ovaj komentar su POBESNELI 12:10 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46