DEČKO JE PREDLOŽIO DA OTVORIMO VEZU Pristala sam i uživam, ali on sad besni iako je bila njegova ideja 17:33
NISAM OTIŠLA MAJCI NA SAHRANU Kada budete čuli šta mi je uradila, možda ćete prestati da me osuđujete! 19:51
''TATA BI ME UBIO DA ZNA DA SAM S TOBOM'' Zbog jedne rečenice pukla ljubav između Srbina i Hrvatice, ispovest zapalila region! 18:20 Razonoda 0
RASTALA SE OD NASILNOG MUŽA I OSTALA BEZ DECE "Okrenuo ih je protiv mene, sada me javno ponižavaju" 10:46
PROPAO MI SAV TRUD U BAŠTI Ona je upala i napravila haos, mislila sam majka će je zaustaviti, a ona uradila ovo 19:00
NIJE PRALA KOSU 3 MESECA Reperka zgrozila javnost gnusnom navikom, otkrila šta se sve krije na njenoj glavi 15:07
VEĆ 8 GODINA PLANIRAM DA OSTAVIM MUŽA Ostala sam zarad dece, ali se momentalno razvodim čim dobijem jednu stvar 11:23
''MISLIO SAM DA JE SASTANAK GOTOV...'' Šef zaboravio da ugasi kameru, pa otkrio svoju najmračniju tajnu - cela firma gledala u NEVERICI! (VIDEO) 13:45 Razonoda 0
DA LI JE OVO NAJBRUTALNIJA OSVETA IKAD? Bivši verenik je prevario sa komšinicom, a ona mu već osam godina ''jede džigericu'' na genijalan način! (VIDEO) 15:20 Razonoda 0
HRVATICA DOŽIVELA ŠOK KOD SVEKRVE NA RUČKU Sve je bilo normalno, a onda je svekar izgovorio nešto što joj je sledilo krv u žilama! 10:40 Razonoda 0
''JA MOGU DA ODEM IZ KUĆE, ALI AMEL NIKAD'' Srpska porodica spasila život mladom muslimanu iz Prijedora - priča koja je rasplakala Balkan! (VIDEO) 18:35 Razonoda 0
ISPOVEST ŽENE KOJOJ SE BRAK PRETVORIO U NOĆNU MORU Htela je da bude korektna sa bivšim, ali ono što se dogodilo posle toga ŠOKIRALO JE SVE! 16:38 Razonoda 0
NAJBOLJI DRUG JE BLOKIRAO Devojka zanemela od šoka, nije mogla da veruje šta je dočekala, a onda je sačekala gorka istina 16:30
TRAUMIRAJU MI DETE Moja ćerka (4) je došla iz vrtića prestravljena, sada odbija da jede ovu hranu 12:30
CELA PORODICA ME SE ODREKLA Kao da smrt majke nije bila dovoljna, sada nemam ni njih, a ona je najgora od svih 14:03
BRAK IZMEĐU SRBINA I TURKINJE SE PRETVORIO U NOĆNU MORU Ona mu tražila da uradi DNK test, zbog onog što je otkrio, život mu se promenio u sekundi! 12:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46