BRAT NEĆE DA ČUJE ZA MENE Strašno se naljutio oko obične sitnice, neće vam biti dobro kada čujete 21:03
MAMA MISLI DA SAM JOŠ NEVINA Napravila je lom kada je saznala da nisam, ljudi moji, pa to je normalno u ovim godinama 12:44
NE TREBA MI NEPRIJATELJ, IMAM DRUGARICU Imala je 3 meseca da isplanira okupljanje, a evo šta je na kraju uradila 08:32
ON SE PROVODI, DOK ONA ČUVA DECU Muškarac ostao u čudu kada je žena pobesnela, ne shvata koliko je opterećena 18:32
ONO ŠTO JE MUŠTERIJA TRAŽIO OSTAVILO SVE U NEVERICI Konobarica dobila 800 evra bakšiša, a kad se saznalo zbog čega - mreže eksplodirale! (VIDEO) 15:15 Razonoda 0
GOVORE MI DA SAM IZDAJNICA Cela porodica želi da me se odrekne, ne shvataju zašto sam krila sestrinu tajnu 11:09
ČUDO KOJE LEDI KRV U ŽILAMA Posle 10 godina u komi vatrogasac se probudio – PRVE REČI RASPLAKALE SVE! (VIDEO) 15:20 Razonoda 0
KOMŠIJE GALAME SVAKO VEČE Bukvalno ne može da se živi od njih, htela sam da se posvađam, a onda me sačekalo iznenađenje 09:30
ŽENA IZ BOSNE PROGOVORILA O PAKLU U BRAKU Zatekla muža sa DRUGOM, a ono što je uradila posle toga ostavlja bez reči! 09:20 Razonoda 0
SKANDALOZNA ISPOVEST SRBINA Ušao na suprugin profil, kad je video šta objavljuje, umalo se onesvestio od šoka - porodica u opasnosti! 12:05 Razonoda 0
ŠOK ISPOVEST SRPKINJE Prekinula dugogodišnje prijateljstvo na najgori mogući način - mreže gore, jedni je hvale, drugi je napadaju! 10:38 Razonoda 0
IMAM MAJKU, NE TREBA MI SVEKRVA Rešila da se useli kod nas na par meseci, a zbog ove stvari će doći do okršaja 09:34
MAMA KAŽE DA SAM NEVASPITANA Rekla mi je da ćutim kada me je napao deda, ali jednostavno nisam mogla da izdržim 19:00
POKROVSK VIŠE NE POSTOJI! Ukrajinci o paklu Donbasa: "Ruski dron mi je doleteo u vrt, eksplozija mi je skoro spalila oči" 20:41 Vesti 0
MAĆEHA JE PRAVA ZLICA Htela da mi otme devojku i nabaci je svom sinu, ovaj trenutak je bio najgori 18:32
DA LI JE OVO NORMALNO? Influenserka priznala da mrzi tuširanje, ne koristi dezodorans, ni sapun - a kad čujete na koliko pere zube, prevrnuće vam se želudac! 21:00 Razonoda 0
''PRVI SLOJ JE ČIST, ALI KADA KRENETE DA RAZGOVARATE...'' Američka novinarka otkrila brutalnu istinu o Beogradu, jedna stvar je posebno šokirala! (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0