ZBOG 2 REČI "NOVOPEČENOG" MUŽA, MLADA JE ZNALA DA JE NJIHOV BRAK GOTOV "Iste sekunde sam se zaledila, bila sam svesna da je razvod neizbežan" 14:56
"PRONAŠLA SAM MIR, ISPLAKALI SMO I PEŠAČILI 64 KILOMETRA" Pevačica nakon gubitka bebe krenula na hodočašće! 17:40 Vip 0
PALILA JE SVEĆE, I BACALA ČINI ZA LJUBAV Kada je godinama kasnije srela svoju simpatiju, zaledila joj se krv u žilama! 15:00 Razonoda 0
ŠOKANTNA ODLUKA ĆERKE Stariji roditelji želeli da se presele kod nje, ali njen odgovor ih je potpuno slomio! 12:30 Razonoda 0
"MUVALA ME UDATA KOLEGINICA" Naša pevačica obelodanila sve javno, ne želi više da ćuti: "Ona ima dete" 13:20 Vip 0
"PRVO SU ME PRESRELI, OPLJAČKALI, PA KIDNAPOVALI" Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, jecala u studiju dok je pričala o detaljima! 12:55 Vip 0
MARIJA UHVATILA DEČKA U PREVARI Kada je saznala ko je njegova nova devojka, izvela ju je u grad i uradila nešto što je šokiralo sve! (FOTO) 19:00 Razonoda 0
MOJ SIN JE UMRO, A PLAVA MRLJA JE OSTALA Majka dečaka koji je preminuo od raka podelila ispovest koja kida dušu na komade! 18:45 Razonoda 0
ZGROŽENA I POVREĐENA Anika našla čoveka svog života - nije ni sanjala čime se zapravo bavi! 22:00 Razonoda 0
ŠOK ISPOVEST NAŠE MLADE MANEKENKE! Prvi put javno progovorila o vezi i raskidu sa milionerom: "Bila sam zaljubljena" 18:45 Vip 0
"RASLI SMO U SOBICI BEZ STRUJE!" Potresna ispovest naše pevačice ostaviće vas u šoku: "Rodila sam se u vozu" 15:50 Vip 0
OŽENIO JE NA PREVARU Mlada je imala jednu zamisao kako će venčanje izgledati, a onda je shvatila da je on samo želeo ovo 09:06
ŠOKANTAN PRIZOR NA SNIMKU Natalija saznala užasnu istinu o svom mužu i odmah zatražila razvod! 21:30 Razonoda 0
"ĆERKO, JA SAM BOLESNA, TO VALJDA VIDIŠ" Daru Bubamaru slomile reči majke na samrti, ovo će zauvek pamtiti! 11:30 Vip 0
"TUKAO ME JE TRUDNU, NEMAM VIŠE OŽILJKE PO TELU" Potresna ispovest naše glumice ledi krv u žilama: "Mama je skočila u bunar" 14:40 Vip 0
DEVOJKA MOG BIVŠEG ĆE ZAŽALITI Učinila sam joj uslugu, a ona meni napravila haos od života, zato je sada čeka paklena osveta 20:03
,,DUŠO NEMAŠ POJMA ŠTA TE ČEKA" Buduća mama otkrila šta neće da radi kada se dete rodi, ljudi je razapeli zbog ove stvari 19:02
''MUŽ JE PROMENIO DOGOVOR O DECI, SADA SAM ZAROBLJENA I MRZIM GA'' Potresna ispovest žene ledi krv u žilama! 15:00 Razonoda 0
HITNO SE OGLASIO ROĐENI BRAT UČESNIKA ELITE! Region bruji o njegovoj ispovesti, a on mu javno zapretio da će ga raskrinkati ako nastavi... 20:39 Vip 0
"DOKTOR MI JE REKAO DA NEĆU VIŠE MOĆI DA PEVAM" Naša pevačica otkrila potresne detalje: "Žene su me gledale i sve vreme plakale" 19:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09