MUŽ JE IZDAO NA ŠOKANTAN NAČIN, A SVEKRVIN POTEZ JE SLOMIO NA KOMADE ''Sve je počelo da mi se vrti pred očima...'' 13:00 Razonoda 0
"ZBOG DUGOVANJA SAM SE RAZBOLELA, SAD IMAM POREMEĆAJ..." Naša pevačica preživela pravu agoniju, morala da uđe u rijaliti da zaradi pare 10:20 Vip 0
SAZNALA JE ŠOKANTNU TAJNU DOK JE POTPISIVALA PAPIRE ZA VENČANJE Kada je shvatila da je partner lagao, umalo se onesvestila od šoka! 10:15 Razonoda 0
NISAM MOGLA DA VERUJEM ŠTA MI JE NAPISALA Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako 21:02
"SVOJIM POSTUPCIMA ME JE NAUČILA DA NISAM VREDNA NJENE PAŽNJE!" Iskazivanje njene ljubavi uvek je dolazilo kroz podsećanje na moje greške 17:30 Razonoda 0
BIVŠA RADNICA BUTIKA OTKRILA GROZNE TAJNE Kad čujete šta sve kupci rade, smučiće vam se život! 16:30 Razonoda 0
"ZAKLJUČAVALA NAS JE U PODRUM I TUKLA DO KRVI" Milica Kemez o teškom odrastanju, sa sestrom je promenila čak tri hraniteljske porodice! 21:15 Vip 0
"NISAM IMAO NI ZA HLEB, IŠAO SAM OD LOKALA DO LOKALA" Potresna ispovest pevača iz Zvezda Granda: "Nisam želeo da odustanem" 18:55 Vip 0
RODILA SAM MU DETE, A ON MENI ,,LUPIO ŠAMAR" Muž mi je napravio haos od života, jedna sasvim obična odluka je uništila sve 16:15
AUU, SVEKRVA JE PONIZILA ZA SVE PARE, UVREDILA JE DO KOSKE Poklonom joj poručila da je debela, ali evo kako joj je snaja uzvratila udarac! 14:30 Razonoda 0
''ULAZAK U NAŠ STAN OTKRIO JE PRIZOR KOJI NISAM MOGLA NI DA ZAMISLIM...'' Potresna ispovest žene koju je izdao muž ledi krv u žilama! 12:10 Razonoda 0
"IMALA SAM POČETAK SEPSE" Naša glumica vodila je tešku borbu: "Za šest i po godina sam 20 puta operisana" 11:47 Vip 0
"PONIZIO ME JE PRED SVIMA, PLAKALA SAM KAO KIŠA" Voditeljka Pinka u emisiji uživo ogolila dušu i sve priznala 06:30 Vip 0
ZATRUDNELA JE SA OŽENJENIM KOLEGOM I NJEN ŽIVOT SE OKRENUO NAGLAVAČKE U sve se umešala i njegova žena, njen potez ju je patosirao 20:01
"VEROVAO SAM U BOGA, DOK MI NISU POKAZALI KO JE ON ZAPRAVO" Kako su mi lažni propovednici unistili veru.. 14:35 Razonoda 0
"IMALA SAM BRAK O KOM SU SVI MAŠTALI IPAK TO NIJE BILO DOVOLJNO!" Pokušala sam da se nosim sa time, ali... 14:45 Razonoda 0
URADILA DNK TEST I SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU O SVOM DEČKU Njena priča će vas ostaviti u suzama! (VIDEO) 15:30 Razonoda 0
''NJEGOVA ZAVISNOST NAM JE UNIŠTILA BRAK...'' Šokantna ispovest žene, kada čujete šta joj je muž radio, smučiće vam se život! 15:30 Razonoda 0
"VITLAO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!" Naša pevačica otkrila detalje jezive scene na nastupu: "Bio pijan i unosio mi se u lice" 14:16 Vip 0
"OSEĆALA SAM SE KAO NEPOŽELJNO DETE" Nataša Bekvalac otkrila koliko je otac bio strog prema njoj 07:40 Vip 2
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0